Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Dokładnie ISO bo mają dość niską skuteczność. Ale skoro szkoda zachodu to jeden do 18L (nie za mało) ?
W sumie w 22L grały znacznie ładniej niż w tej budzie golfa 18L stąd kombinowanie z ISO czy wymianą na inny. Ten najwyżej do domu, albo za kierowcę, jak uda się panele upchnąc zamiast koła zapasowego
Jak się okazało (w manualu auta wyczytałem) mam seryjne miejsce pod Suba, i znalazłem otwór na głośnik 16cm (na suba się nada jakiś w tym wymiarze ?) Obudowa koło 8L, mogę przerobić na Bass-Reflex bądź dokładnie uszczelnić i będzie idealnie zamknięta.
Właśnie, bo 20cm są już takie które zagrają w 8L. A 16cm to ciężko znaleźć który zagra jak subwoofer, po prostu za mała pow. membrany. Owszem są, ale są drogie i to nie do końca to co powinno być.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.