• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Ciota

tam go wyzywaja od transformersów (czyt. transwestytów) w komentarzach, ale poczytaj te teksty jaka beczka to nie mowie.......

o kurde no nie wyrobie teksty ma dobijają ce juz nawet nie chodzi o to jakiej jest orjentacji :/

Brakuje jeszcze tekstu "moze chcesz mój numerek" :lol:

"Lubię : Opalone klaty i mój umięśniony brzuszek :] [...] Myślę o sobie : że jestem przystojna" Co to jest ? Myślałem ze tacy ludzie to tylko w tivi ala Miriam czy coś :|

"Ah, jestem w swoim żywiole! Ludzie! Kochacie mnie! Nie, nie, nie - bez wykręrów! Ja wiem, że moją osobowością, temperamentem i urodą zdobywam wasze serca. Jestem niepowtarzalny, takich osób więcej nie ma, bo ja jestem jedyny."

Nie wiadomo czy sie śmaiac czy płakać :/

ORZYDLIWE :p
W krajach cywilizowanych to się lęczy, ale trzeba chcieć, a odmieńcy nie chą! Ale LPR i PiS to zmieni... będzie obowiązkowe :P gdzie to ma rodziców, takie skrzywione dziecko wyrosło...

homoseksualizm to jest choroba...
moze nie choroba .. a przynajmniej ja sie tym nie zaraże.. ale defekt wrodzony,

patomechanizm defektu zapewne głęboko zakorzeniony jest w embriogenezie osobnika i wyraża sie w genotypie a obraz niedługo będzie mógł być zsekwencjonowany cytometrią przepływową co da nie tylko bezpośrednią możliwość wykrycia osobników zmienionych fenotypowo ale również leczenie tej byćmoże pericentrycznej translokacji robertsonowskiej z delecja mikro na ramionach dłuchich chromosomów metafazalnych w zatrzymanym podziale ich pierwszych komórek w momencie diakinezy i wytwarzania wrzeciona kariokinetycznego.

takie moje zdanie :)

magik, ty cos z medycznymi kierukami masz do czneinia? bo zainspirowala mnie ta wypowiedz;] niedawno zaczalem sie tego uczyc akurat. hehe kurde co za znajomosc pojec;p czy moze jakas ksiazkowa wedzia?:P

mIKI, hic mortui docent vivos, mors janue vitae!

[ Dodano: 2005-11-11, 23:42 ]
w mojej wypowiedzi nie należy szukać sensu naukowego, bazgrałem co mi przyszło do głowy..

magik napisał:
mIKI, hic mortui docent vivos, mors janue vitae!

[ Dodano: 2005-11-11, 23:42 ]
w mojej wypowiedzi nie należy szukać sensu naukowego, bazgrałem co mi przyszło do głowy..

Dobrze, że to powiedziałeś bo kurcze jestem zawalony ksiązkami i obczajam o co w tym chodzi :D.

NIe no chłopaki!!!! To niemozliwe!!
Uszczypnijcnie mnie - jak facet może tak upaść?? może on tylko sobie jaj robi, żeby być "innym", wyróżniającym się osobnikiem.
ulubioy kolor - rózowy. Błagam nie!!!! Tego nawet Nostradamus nie przewidział!

...może on tylko sobie jaj robi, żeby być "innym",...

inny to on juz jest od dawnan nie musi sie juz na takiego robic, a co do jaj to trzeba je najpierw miec:))

Powrót