Krzysiuu pisz do mnie
Prawda, trudno dogodzić zwłaszcza wymagającej..

p
Hmm... może z formatu mp3 nie uzyskasz super brzmienia, bo jak wiemy jest to dźwięk skompresowany,
zniekształcony, pozbawiony szczegółów, itd..
co nie znaczy że radyjko, cd, dvd, które może je odtwarzać nie ma prawa
zagrać dobrze. przykładowo; DXZ 958 RMC - podobno rewelacyjne radio a ma tyle bajerów
że rzadko który specjalista.. umiał by je sensownie wykorzystać, i jest też kolorowe;p wypytałam się trochę.

P
Bardzo stare radia na pewno grają dobrze ale chce coś nowszego ładnego z bajerem, chce podłączyć czasem ipoda itp.
W przyszłości zamierzam rozbudować trochę system.
Jak sam mówiłeś DXZ948RMP gra bardzo ładnie i podzielam zdanie, tylko chce wiedzieć które jeszcze w tej cenie
dorównuje lub przewyższa je zarówno walorami akustyczny jak i opcjonalnymi hehe nie wiem czy się dobrze wyrażam
jeszcze się uczę od mojego tygryska

p
apropo niego pytałeś czemu mi nie pomoże? ponieważ nie zajmuje się tym na co dzień, zgłębił wiedzę
by zrobić coś dla siebie i gustuje tylko w sprzęcie najwyższej klasy, inaczej sprawa wygląda
w audio home

tu np. ma szerokie pojęcie..
W domku też mamy fajny sprzęcik.
I nie chce szukać forum gdzie są sami maniacy i zapaleńcy tylko w CA, przepraszam za wyrażenie
ale w większości to ograniczone chamy, którzy pewnie sami nie wiedzą co w niższej klasie gra dobrze.
Czytałam na innym forum jak traktują początkujących i tych co chcą kupić coś tańszego.
Odzywkami typu; to nie jest forum dla laików, tu się rozmawia o poważnych sprawach, poleca wysokiej kasy klocki...
Żenada w fullu .
Zalogowałam się na tym forum bo jak widzę ludzie tu mają znacznie szersze pojęcie i nie ograniczają się tylko
do instalek w swoich ukochanych samochodzikach.
Cyt. "W metalowej ciasnej puszce, nigdy nie usłyszysz szerokiej sceny,
prawdziwie naturalnego, czystego, pozbawionego szkodliwych rezonansów dźwięku, ... itd. prawda?
Polusek
Masz racje co do głośników, ale nie zgodze się z tobą w sprawie elektroniki

P
Cyt. "System zagra tak jak jego najsłabsze ogniwo..
Prosty przykładzik; Kolumny z najwyższej półki np; Audio Physic lub Sonus Faber podłączone
pod elektronikę McIntosh-a -Delikatnie mówiąc, zagra bardzo naturalnie z klasą hi-end prawda?

p
I ten sam zestaw głośnikowy podłączony pod elektronikę Technicsa hihi

- kupa
[ Dodano: 2010-02-03, 22:15 ]
Nie lubicie mnie już
[ Dodano: 2010-02-03, 22:16 ]
Nie lubicie mnie już