• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Clarion...

• Autor wątku Autor wątku UKA
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
i znowu ten Voice costam?!?!
no nie - nie chcę kolejnej kłótni!

[ Dodano: 2005-03-28, 20:42 ]
bardzo śmieszne umberto... <rotfl>

Co Wy mi tu za syf robicie? Jak macie się kłucic to założcie sobie swoj temat :[
Umberto, o co Ci chodzi z tym cykaniem i jakie to super radyjko masz za trzy stowki?

UKA, a co tu twojego?Mam co mam,zainteresowani wiedzą.Na pewno TO nie jest masówka.A co do cykania...chyba wiesz jak przetwornik cyka?Nie?To kup clariona,szybko skojarzysz.

Jak to co mojego? Ja założyłem ten temat i byłbym wdzięczny gdybyscie nie robili tu syfu. Jak masz pisac, to może na temat. Zauważyłem, że narzekasz najwięcej na syf na forum, a sam niezły rozpierdol tu robisz.
Zastanow się co piszesz; masz za 300, wypas, ale nie powiesz co, buahaha. To po co w ogole piszesz?

UKA, młody jeszcze jesteś,oj młody.Tyle tu Twojego co i mojego.
Dołóż ze stówke do tej kasy i poszperaj na allegro.Tylko cierpliwie a nie pożałujesz.
Jeśli interesuje Cie to co jest w środku a nie wygląd to wpisz w googla-becker.Wygląd może i kiepski ale przynajmniej złodzieja nie kusi.A gra napewno lepiej niż to co tu do tej pory wymienialiśmy.
I nie bluzgaj.Przecierz to jam mam tu roz..... robić ;P

Powrót