• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Co chcielibyście pod choinkę ??

a ja 2x IT mds 08 + Wzmak sinuslive + RAINBOW SLX 230 -SYSTEM + Alpine CDA-7944R ale pewnie dostane golf i skarpetki :D Tato-Turbo wszystkiego najlepszego i zeby TV ci sluzyl :D

a ja ja Alpinke 7909 + focal berylium + sub 21cm z tej samej lini i genki do napedzenia :)
a tak na powaaznie z bsw 15" byl bym zadowolony :)

Tato wszystkiego co naj....

a ja bym chcial...
lutownice fajna jakas i szpulke kilko kg cyny i wiecej nie potrzebuje...czesc zyczen sie za tydzien spelni

Tato wrzystkego naj,naj......

A ja bym chciał dostać ....
właściwie jak by mi dali JACK HAMMER-a to bym sie cieszył....:)

Nie ukrywam, że przydałoby mi się trochę funduszy ;-)

Ale naprawdę cieszyłbym się tylko z jednej rzeczy... z Niej ;-)

hehe... ja mam w tej sesji do zaliczenia egzaminy na dwóch kierunkach... mam ambitny plan zdobycia stypendium naukowego, mam nadzieję że się uda bo nie wiem z czego będę się utrzymywał w przyszłym roku...

i tak oto z marzen za kilka kilko zl zeszlismy na zyciowe potrzeby i zyczenia;] piekne;]
powodzenia wszystkim!!

a moje zyczenia sie nie spelnia ( po weekendowej imprezie na kturejm mnie nie bylo, anka, goska , beata sie nie odzywaja do mnie a nic nie zrobilem :((((( )

NIC JUZ NIE ROZUMIEM :/

Powrót