• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Co chcielibyście pod choinkę ??

zmienilem zdanie, chcialbym dostac zagwarantowany spokoj i jeden dzien w ktorym nikt by nic do mnie nie mowil.............................

deprecha

W sprawach materialnych to bym nie pogardził jakąs koncówką estradową 600 - 800 wat :)

ja bym chcial cos innego niz skarpetki,czekolade i czapke...
chcialbym jakies spodnie czy bluze,albo kase bo moge wybrac co chce.
a najbardziej zadowolilo by mnie to jakby starsza przejzala na o czy i mnie posluchala.
pozdrawiam i zycze wesolych swiat :P

Ja bym chciał ampli Harmana/Kardona... AVR 635
Ale jest coś co wolałbym dużo bardziej... ale za pieniądze się tego nie kupi... a jeżeli nawet to będzie tylko pozór:P Wesołych świąt dla wszystkich!!:)

hmm ja bym chciał dostać "Ją" a z bardziej przedmiotowych to LG 26 cali LCD... albo amplituner Harman/Kardon + DVD też H/K ;)

A ja bym chciał sprzęt narciarski i zakwaterowanie na Sylwestra gdzieś w Bieszadach czy w Beskidzie Niskim, oczywiście obok jakiegoś stoku żeby na nartach pojeździć a potem porządziś na Nowy Rok

W razie gdyby moja mama tudzież mikołaj zajrzeli na forum i przeczytali ten wątek to ja powiem tak: mamo-kasy, mikołaju-matury !!

Ja już zrealizowałem połowę mojego marzenia :) - Jutro przyjdzie DAP1600... będzie mi służył w domciu do napędzania przyszłych kolumn ;).

hehe fajne macie zachcianki :P Ja chcialbym jedynie nie miec klopotow ze zdrowiem :( I zeby moja Niunka zdala maturke i dostala sie na takie studia jakie sobie marzy.. Troche puzno to pisze no ale...NIe czesto tu bywam :P

hellrider napisał:
hehe fajne macie zachcianki :P Ja chcialbym jedynie nie miec klopotow ze zdrowiem :( I zeby moja Niunka zdala maturke i dostala sie na takie studia jakie sobie marzy.. Troche puzno to pisze no ale...NIe czesto tu bywam :P

czytałeś topic ? Co chcielibyście pod choinkę ?? ;)

flodins, to ze pod choinke to nie znaczy ze musza to byc zeczy Martwe :/ ( przynajmniej ja z takiego zalozenia wychodze)

wiedziałem ze nie skuma ;) mi chodzi o date twojego postu myślałem ze się domyślisz, no chyba ze juz na 24.12.06 to ok

flodins, wesz myslame nad data ale widzac ze ALTON, napisal po fkacie to dlaczego ja niby nie mialem :P

proponuje zamknąć topic ze względu na brak aktualności (do najbliższych świąt :D )

Powrót