Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mysle ze wystarczajaco duzo info jest o tym glosniku na forum.a co sadzicie o stx GDN-30-300-4-AP ?????????????
to nie dziwne jak nie masz głośnika.musko napisał:witam mam bmw e36 i mam problem z przejsciem basu do wewnacz auta zakupiłem wzmacniacz magnata 480 4 kanałowego i co dalej???????????????????????????????????
chyba najbardziej oklepany głośnik na forum.musko napisał:a co sadzicie o stx GDN-30-300-4-AP ?????????????
i mieli troche racjimusko napisał:stwierdzili ze mam wzmacniacz kiszke a kupiłem go tydzien temu na allegro
trzeba bylo sobie nissana kupic ...ja nie mam problemowmusko napisał:witam mam bmw e36 i mam problem z przejsciem basu do wewnacz auta
musko napisał:co sadzicie o tym głosniku ALPINE SWE 1041
[ Dodano: 2006-10-07, 13:54 ]
witam wszyskich. widze , ze lipa z tą stronka bo nikt nieodpisuje. pozdrawiam
Czy znasz pojęcie kultura? Na razie słowne upomnienie,mam nadzieję że skuteczne.Później nie będzie przebacz,blokada pisania. umberto | ![]() |