• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

co do bmw e36 coupe pomocy

Reakcji
0
witam mam bmw e36 i mam problem z przejsciem basu do wewnacz auta zakupiłem wzmacniacz magnata 480 4 kanałowego i co dalej??????????????????????????????????? co sadzicie o tym wzmacniaczu dziekuje i pozdrawiam

hm.. no z samego wzmacniacza to nie beidze za duzo basu, jeszcze jakis glosnik by sie przydal....

no chyba ze bedizesz mial w nim jakis stary dobry transformatorek to moze troche zabuczy ci w aucie ;)

musko, nie przesadzasz z tymi "??????????????????" ?????????????
musko napisał:
witam mam bmw e36 i mam problem z przejsciem basu do wewnacz auta zakupiłem wzmacniacz magnata 480 4 kanałowego i co dalej???????????????????????????????????
to nie dziwne jak nie masz głośnika.
Napisz ile masz kasy na niego.
musko napisał:
a co sadzicie o stx GDN-30-300-4-AP ?????????????
chyba najbardziej oklepany głośnik na forum.
http://diyaudio.pl/search.php i dowiesz się wszystkiego o nim.
więc jak zaczniesz zadawać pytania na jego temat, zresztą pewnie już jakiś 100 raz
te same to po prostu zamkne topic...

musko, STX AP + Carpower hpb1502 + mnustwo wytlumienia i problem z glowy :wink:

na Twoim wzmaku tez zagra ale to niebedzie to samo... jezeli niemasz kasy na nic lepszego to bierz ten gosniczek

To nie będzie takie proste.O ile sie nie myle to tylna kanapa nie rozklada się a od strony bagażnika pokryta jest blachą wiec dzwiek ciężko ma się przebić.Próbowałem to u brata w e36, mam ap i trzeba było wymontoeać tylne głośniki aby efekt się poprawił.

ja zabardzo niesiedze w temacie na głosnik moge wydac 300zł .byłem w sklepie gdzie zajmuja sie tylko car audio i podłaczylismy tube okragła infiniti i poprostu niegrała jusz głosniki kture mam w pułce pioneera 6-9 lepiej grały a ta tuba kosztowała 799zł i mówili ze to najlepsza i stwierdzili ze mam wzmacniacz kiszke a kupiłem go tydzien temu na allegro moja bmka ma rozkładane tylne fotele bo to coupe ale fotele maja w srodku blache naprawde zalezy mi natym zeby ten sprzet roznosił auto z poprzedniego auta został mi subówer w golfie 3 nawet ładnie grał a jak wsadziłem do bmw to poprostu cos tam chrapało jeszcze czebało sie dobrze przysłuchac

BP 6 rząd,wylot BR przez półke do wnętrza kabiny.Zostaje tylko dobór przetwornika i jego aplikacja.AP raczej się nie nada,szukał bym czegoś bardziej markowego o konkretnym skoku pojemnościowym.No i oczywiście stosowny wzmak do tego.

a to jest taki problem z basem jak jest blacha za siedzeniami?
moj sasiad chce zrobic sobie subwoofer do Maximy starej no i ma wlasnie blache za siedzeniami,
chcial zrobic suba z boku bagaznika, tak myslalem zeby wsadzil intertechnika i buda zamknieta, ale chyba trzeba cos innego wykombinowac jak tak....
co plecacie zeby juz nie tworzyc nowego tematu? :)

greg00, skrzynia integra z tylną półą,woofer przodem do kabiny,czyli w półce.Sprawdzone kilkakrotnie,działa wyśmienicie.

hm.. chodzi o to ze przednia czesc glosnika jest zaraz za tylnymi siedeniami tak?
czy wyprowadzony jakos do gory w polke w podszybiu? bo nie rozumiem o co chodzi

no przeicez pisze ze moj sasiad ma Nissana Maxime, i tez bedize podobny problem bo tez blacha za siedzeniami :),
tak wiec Roverka bylo trzeba kupic :), chetnych zapraszam na strone podana ponizej ;)

co sadzicie o tym głosniku ALPINE SWE 1041

[ Dodano: 2006-10-07, 13:54 ]
witam wszyskich. widze , ze lipa z tą stronka bo nikt nieodpisuje. pozdrawiam

musko napisał:
co sadzicie o tym głosniku ALPINE SWE 1041

[ Dodano: 2006-10-07, 13:54 ]
witam wszyskich. widze , ze lipa z tą stronka bo nikt nieodpisuje. pozdrawiam

może jeszcze Panu w oponki napierdzieć? myślisz ze jak masz E36 to juz wszyscy na kolana przed Toba padną i bedą rozwiazywać Twoje problemy na pstrykniecie palcem?

UWAGI MODERATORA
Czy znasz pojęcie kultura?
Na razie słowne upomnienie,mam nadzieję że skuteczne.Później nie będzie przebacz,blokada pisania.
umberto

Powrót