• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Co do gdwt?

• Autor wątku Autor wątku tomi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Mam dwa głośniki gdwt9/40/6 i chciałbym z nich zrobić monitorki myślałem o arn150 tylko nie wiem czy można go tak wysoko ciąć ?
co wy na to?

ponoc stx to straszna lipa jesli chodzi o wysokie tony :( lepiej wymien na jakiegos tonsila

tuby to syf słyszałem w altusach <lol>, sprzedaj je na allegro i za tą kasę + dołożenie kilkadziesiąt złotych możesz mieć już nowe GDWK 9/80 np... albo Tesle ARV...

[ Dodano: 2005-08-15, 21:31 ]
umberto napisał:
Fajna dysputa.
Piwo podać?Czy cole?

przepraszam forumowiczów, nie powtórzy się już z mojej strony

dzięki za rady będe próbował się go pozbyć, a w razie czego na siłe co możecie jednak poleciś jakiś głośniczek stx?

gdwk 11/200/aj jednak za niewiele wieksze pieniadze mozesz miec 11/100tonsila badz arv`ke...(ps ja bym stawial na arv`ke przynajmniej nie ma szopki z kosmicznymi rozbierznosciami parametrow)

Powrót