• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Co jest z tym forum?

Reakcji
5
No właśnie, o to jest pytanie - ledwo chodzi a wejście na nie po przykładowo 22 (ogółem w nocy) nie jest możliwe, wygląda to tak jakby ktoś sobie go hostował u siebie i szedł spać wyłączając komputer, tym bardziej mnie to denerwuje, że większość czasu jak chce wejść na forum to jest właśnie w nocy.

Często pada serwer dlatego forum jest nieczynne. A że to dzieje się kilka razy na tydzień? Bywa, życie.

patrzac na revDNS to moze to byc jakis VPS, ktory siada (bo pingi przechodza jak lezy HTTP), tak wiec moze ktos sobie z czyms nie radzi i jak sie wywali to tylko robi restart z panelu

Faktycznie ten temat staje się trochę irytujący :huh:. Niestety ale większość z nas korzysta z forum w godzinach późno popołudniowych-wieczornych i te częste pady są denerwujące.
...na szczęście-nieszczęście mamy wakacje...

...na szczęście-nieszczęście mamy wakacje...
Wakacje?... a co to takiego? :P

Szczerze mówiąc też mnie to trochę irytuje - ale...
Nie wiem czy te pady to wina serwera, hosta czy jeszcze czegoś innego - kompletnie się na tym nie znam. Zakładam, że duże znaczenie mają tutaj sprawy finansowe - z jednej strony serwis jest kompletnie darmowy i bez reklam - z drugiej strony pojawia się jakaś tam jego niestabilność... coś za coś. Szczerze mówiąc nie przeszkadzałoby mi jego dofinansowanie (jeśli to w czymś pomoże, bo, jak pisałem, nie znam się na tym i nie wiem czy to kwestia wykupienia miejsca na jakimś "mega serwerze" czy co...). I tutaj pytanie - ściepa czy reklamy?

Warto byłoby pogadać z Yoshim (bo skontaktować się z Q to pewnie problem może być) na ten temat.

Wakacje?... a co to takiego? :P

chłopaki wakacje w sensie urlopy. Ja też już zapomniałem jak pięknie było kiedy człowiek miał 2 m-ce laby.

normalnie pewnie moja kobieta by sie nawet ucieszyla, ze nie siedze przy kompie i nie dlubie w czyms

Hehe, borykam się z tym samym problemem. Ale jak robiłem przy remoncie to nie było jęczenia że siedzę i dłubię :lol:

Jak robiłem szafkę zamiast kolumn, to też nie było jęczenia :D

Sent from my Milestone using Tapatalk

Powrót