Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Też potrzebuję filtru DP i o to samo chciałem zapytać.smerfetek13 napisał:Quester wiadomo juz cos wiecej na temat twojego filtra du suba..? własnie robie panel i z niecierpliwoscia oczekuje na zakonczenie prac nad tym pre..![]()
dla mnie super sprawa. Tylko trzeba by pamietac tez i dodać na płytce małe zalewane trafko do czuwaniaQuester napisał:Wracając do tematu preampa do suba zastanawiam się czy nie słusznym by było dodanie doń auto-włącznika i sterowania przekaźnikiem opóźnionego dołączania głośników :roll:
Oczywista rzecz.dolphin123 napisał:dodać na płytce małe zalewane trafko do czuwania
Nie posiadam.dolphin123 napisał:Quester nie masz filtra DP na zbyciu ?
bardzo dobry pomysł bo składając panel do suba jest pełno dodatkowych płytek, a tak było by wsio na jednej :wink:Quester napisał:Wracając do tematu preampa do suba zastanawiam się czy nie słusznym by było dodanie doń auto-włącznika i sterowania przekaźnikiem opóźnionego dołączania głośników :roll:
Ja bym raczej stawiał na 5...10min.Quester napisał:(Zastanawiam się nad doborem czasu od ustania sygnału do automatycznego wyłączenia... 3 minuty ?)
Pytanie tylko po co tak długo ? Sygnał do detektora "zbierany" jest z pełnego pasma, więc sub włączy się nawet przy braku samego basu (no chyba, że ktoś podłączy preamp do kanału LFE, ale wtedy może spokojnie przełączyć sub w tryb ciągłego włączenia). De facto do słuchania muzyki 3 minuty to aż nadto, a w filmach też raczej nie występuje dłuższa grobowa ciszaraven1985 napisał:Ja bym raczej stawiał na 5...10min.