• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

co kupic stx pa 400 czy stx pa 800?

A tak poza tym to ktoś z nami pogrywa.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Kiedy mówiliśmy że są złe? Są nie oryginalne do tych kolumn ale lepsze bo wytrzymalsze.

To i tak miało mniejsze znaczenie niż to że chcesz ich używać do celów do których nie są przystosowane.

Liczysz, że my Ci wszystko wyłożymy jak na tacy? Będziesz z nami pogrywa? Mogę powiedzieć tak jak Ty: "nie chce mi się" kolumny przecież masz. I masz nowe wysokotonówki i dobrą końcówkę. Co byśmy nie napisali to i tak będziesz kręcił nosem.
Zmień podejście do tematu i do nas. Ani Ty możesz z tego nauki nie wynieść ani my satysfakcji że pomogliśmy. A tylko wszyscy sobie nerwy zepsujemy.

Ostatnia edycja:
kurwa nic nie bede krecil poprostu nie znam sie na sprzecie i chce p\konkretne porady jaki kolumny kupic

To raz...
A dwa, nie podajesz konkretów, więc i konkretów nie otrzymasz.

teraz mam praktycznie 1200zl ale moge uzbierac i za dwa miechy miec okolo 3500zl

Jak to jest konkret, to przeprasza...
To ja powiem tak, kup sobie kolumny za 1200zł a za dwa miesiące je sprzedaj i kup za 3500.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Aż mi się przypomniał piękny post z elektrody:

marian podsumował. A Ty Route trochę kultury na forum. Jak będziesz z nami rozmawiał normalnie bez fochów i kręcenia to może coś uda się wspólnie doradzić i "będziesz Pan zadowolony"

Powrót