• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Co możecie powiedzieć o tej firmie

Reakcji
0
Witam posiadam głośniki Westra KW-160-1336
Czy ktoś miał styczność z głośnikami tej firmy ? Jak grają ? Co to za firma ? a może z jaką można ją porównać ?
Jeśli ktoś coś o niej wie niech coś napiszę ...
Z góry wielkie dzięki

Westra to dobra firma ciężko powiedzieć na jakim poziomie ale myślę, że na poziomie naszego polskiego Tonsila miałem kiedyś ich głośnik mianowicie Westra SW300-2808 bardzo dobry głośnik niskotonowy robiony razem z Tonsilem na eksport. Firmy kiedyś współpracowały. Także o parametry które podają i w ogóle możesz być spokojny ale niestety twojego głośnika nie znam. Pozdrawiam

Ja westre kojaze z TVM (Tesla), bo robili glosniki z logiem Westry. A co jeszcze Westra ma w ofercie to nie wiem.

westra to eksportowa marka tonsila i tesli
tak wiec szukaj wiecej informacji o swoim glosniku w katalogach tej firmy

ir0nhide, jak masz to posłuchaj i będziesz wiedział.
Seba727 napisał:
Dobre głośniki. Producenci tej marki zwykle zaniżają parametry. Możesz być spokojny.
to już zależy co zaniżają ;)

Ja lubie tylko jeden parametr ktory powinien byc na niskim pulapie, jest to cena..

Powrót