• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

co myślicie

Nie znam tej firmy ale sprzęcik jak za taką kaske całkiem nieźle się prezentuje ciekawe tylko jak to gra... Ogólnie w miare.Pzdr.

Ja mysle, ze wyglada jak podrobka Panasonica zmieszana z Sony i dodana lekka nutka Yamahy.

Nie wiem, czy zauwazyles, ale jak masz na karcie muz. w kompie lub na wyjsciu z dvd tylko sys. 5.1 (szesc kajbelkow) i nie masz jakims cudem coaxialnego wyjcia digital to zapomnij o audio 5.1

Szczerze mowiac to powiatpiewalbym w jakosc tego Dolby Digital w owym amplitunie.

5xTDA2030 w końcówie..... za tą cene to nawet można sie pokusić.Moc tego ampli to 5x15W około.

o to uz mi sie nie podoba jak mam 5*15,bo za mocne to nie jest wolal bym jakies wzmak kupic:)

no ja też wiem że mocne to to nie jest ale nie będzie to aż tak głośno grało , bede tym szczegulnie filmy oglądał i troszke muzyki słuchał

[ Dodano: 2005-07-26, 08:41 ]
ale chyba lepiej zagra od ty satelitek z hipermarketu...

5xTDA2030 czyli dajmy ze mamy max 5*18W a co jest w stopniu koncowym wyjscia dla niskotonowca ???
kami ja juz Cipiosalem za te cene wolalbym uzywanego Sonego!!

Powrót