Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Poniekąd rozumiem Twoją opinię. Mam pewne doświadczenia z Tang-Bandami i mogę spokojnie o nich powiedzieć, że to dobre głośniki o naprawdę zadowalającym dźwięku, jednak podstawowa ich wada (wynikająca z małych Sd) to niewielka dynamika, która to prawdopodobnie kreuje Twoją opinię o brzmieniu. Twierdzę tak, ponieważ w mojej subiektywnej opinii ich charakterowi brzmienia nie da się nic zarzucić (biorąc pod uwagę ich cenę).Malutkie TB to bym sobie odpuscil prawde mowiac, generalnie jakos nie przepadam za dzwiekiem tak malych glosnikczkow.
T-B ma w ofercie bardzo dobry przetwornik szerokopasmowy w rozmiarze 5": W5-1611SA. Brzmi niesamowicie (miałem okazję go chwilę posłuchać przy okazji któregoś pobytu w Niemczech) jednak cena skutecznie zniechęca do zakupuNaprawdę przydało by im się w ofrcie 5-6 cali dobrej szerokopasmówki
No co Ty nie powieszJak Ci brakuje dołu to właśnie po to buduje się subwoofery...
Na to liczę. Chyba póki sam nie sprawdzę to nie będę wiedział co warta taka konfiguracja...A na TIW200 czy 250 to już będzie porządny subik.
ale jak chcesz aktywnego suba z dolu to po co ci szerokopasmowka w tl?
widocznie takmodrzew napisał:Po co? Żeby rozciągnąć pasmo jeszcze bardziej w dół. Czy naprawdę tak niewyraźnie to napisałem w poprzednim poście? :/