• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

co robicie na sylwestra

ja zamierzam dać ostro w palnik razem z kumplami. Jak co roku robimy małą impre u kolegi na chacie i mam nadzieje ze jak co roku bedzie nieźle. Już wiem że bedzię rzadzić żubróweczka i tequila, no i oczywiście koleżanki, bo bez dziewczyn nie ma zabawy:)

Ja ide do koleżanki na impreze... cała chata wolna;)
Oj będzie się działo... ciekawe jak wróce do domu;)

a ja dostalem propoozycje zrobienia balu gdzies w gorach... wiec nie bede zalewal bo wkoncu praca:)

ja bede chlapał az odnajde sie na dnie butelki :D zaleje wszystkie smutki roku 2004 z mysla ze nowy bedzie lepszy :D

racja zombal...to jest dama..widzialem jz juz wczeniej na tej stronie...nieziemska kobieta:]

z nia zaotpil bym chyba wszystkie smuti z 2004 roku :D

ja bym topił w niej :P smutki z całego zycia :D max odległosc na jaka by mogla sie ode Mnie oddalic to 2 metry :P

ale ty pozwalasz jej na duzo...heheh ja bym dal 0.5 metra...

a jak ci ucieknie takie cudo to co zrobisz...ale strata co :]

PS dobrze ze mycha tego nie czyta :P
pozdro dla niej :]

Powrót