P
Przemek
Guest
hue hue super - 300 litrów - aż sobie obliczyłem dla płyty 19mm - wysokość półtora metra, szerokość 60cm a głębokość 40 cm na przykład - dziękuję, szafy kupuję w IKEA...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
hehe ta konstrukcja na ktora myslisz jest w sumie taka sama jak to co wlasnie koncze :>Ustalmy kwestie przetworników, ja proponuje tego tonsila 11/100 i arv, ewentualnie jak masz siano to jakiś tonsil 16cm, ale to moje zdanie, no i 312 na bas, choc w tej cenie jest jeszcze jakies gdn 30cm od tonsila, ani jednego ani drugiego nie testowalem, jestem bardzo poczatkujacy, wiec mysle ze zaraz ktoś potwierdzi lub odrzuci moja opinie.
umberto napisał:...no i średniak który potrafi nisko zachaczyć (może nisko-średni?)...
Altusy 300 mają dokłądnie 130 litów więc można sobie w sklepie pooglądac te pralki.jak faktycznie zrobisz 130 litrow, to ja przyjezdzam to zobaczyc, po prostu interesuje mnie rozmiar takich kolumn