• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

co sadzicie o tych głosnikach??

Reakcji
0
Głośnik niskotonowy
MRS BLACK POWER 10` - 8 OHM

Załączniki

• 252_m_536.jpg
    252_m_536.jpg
    2.9 KB · Wyświetleń: 0
  • 251_m_287.jpg
    251_m_287.jpg
    2.5 KB · Wyświetleń: 0
jeszcze ich nie kupilem a potrzebuje do zrobienia kolumn( sam jeszcze nie wiem jakich ale 3 droznych na 2 glosnikach niskotonowych 20cm sred). i facet w sklepie mowil ze sa niby dobre choc mu nie bardzo wierze i pytam Was.

To jakieś chińskie dziadostwo, szkoda gadać. Jeśli koleś sądzi, że to dobry głośnik to niech chociaż poda podstawowe parametry TS.

oki to chyba wybiore 2 drozne:) bo mam jakies 400zl na kolumne i. moze ma ktos jakis dobry pomysl?

Podlas, ale 400zl na kompletna kolumne?? czyli jakies 250-300zl na glosniki/kolumne
to moze bedziesz krolikiem doswiadczalnym i kupisz http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&vMenuItem=0&vSubPage=488&vItemDB=itemdb + np vifa DX lub XT??
gosniki to koszt ok 500zl + zwrotnica ok 100zl + obudowy...
jezeli bylbys chetny to moze irek bylby sklonny przetestowac te glosniki ;)

[ Dodano: 2008-01-07, 23:56 ]
irek napisał:
czesc

Nie ma sprawy moge nawet zalatwic taniej te glosniki, pomierze potestuje i odsylam do klienta tylko musi sie takowy znalezc.
Jakies vify tez nie dlugo beda do mnie jechac.

IREK
ta wiec slij kase irkowi i zaczynaj projektowac obudowy pod te glosniki ;)
o ile dobrze pamietam to do irka jada DXy ;)

Powrót