• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

co sadzicie o tych kolumnach ?

• Autor wątku Autor wątku dude
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
http://www.allegro.pl/item153595767_kolumny_stereo_glosnik_centralny_satelity.html

Znalazlem na allegro cos takiego i wszystkie wskazniki na niebie i ziemi daja mi do zrozumienia iz cena dotyczy kompletu. Te midwoofery w podlogowcach wygladaja mi na tonsile 13/50/9 wiec cena za 4 takie to jakies 300 zl a gdzie centralka i tyly ?? Fornir tez wyglada na niebyle jaki. Jestem zainteresowany, bo jutro bede we wrocku i moze bym odebral osobiscie, jezeli w ogole sa cos warte.

za piekne zeby moglo byc prawdziwe... :P jesli bedziesz we wrocku to je odsluchaj i tyle.

dude napisał:
Te midwoofery w podlogowcach wygladaja mi na tonsile 13/50/9
Chyba tylko wygladaja :wink:
dude napisał:
Fornir tez wyglada na niebyle jaki
To nie fornir tylko "naklejka"
dude napisał:
jutro bede we wrocku i moze bym odebral osobiscie
Posluchaj ich,to jedyny sposob zeby sie cos o nich dowiedziec. Jesli dla ciebie bedzie ok to czemu nie,cena jest atrakcyjna.

Powrót