• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Co się stało ze stroną PROTONSIL-a?

brencik napisał:
http://vimeo.com/5463185

Dobre fotki, nastrojowa muza....aż się łezka w oku zakręciła...w końcu duża część z nas na Tonsilu się wychowała...

LuSzTi, tak bardzo fajnie zrobili ten filmik... A nie jestem w temacie może mi ktoś powiedzieć co tam się stało ??

Szanowni Państwo, pragniemy poinformować, że najbliższym czasie nowa spółka Tonsil – Dystrybucje rozpoczyna dalszą dystrybucję zestawów głośnikowych dawnej firmy Tonsil oraz firmy ProTonsi w oparciu na ekskluzywnych zasadach producenta.
Informacje na temat producenta będą podane dla Państwa niebawem.
Naszym hasłem „bo jakość się nie zmienia” pragniemy wkroczyć z produktami na rynek z starannie przygotowaną ofertą.

Z poważaniem
TonsilDystrybucja.pl

Ale ciekawe czy ceny się zmienią, na wyższe raczej nie, przynajmniej mam taką nadzieję. Powiem szczerze że czasami mnie kusi żeby zrobić coś na tonsilach.

Witamy przedstawiciela "Tonsil Dystrybucja"

;)

Kiedy będzie dostępna pełna oferta firmy?

Powrót