• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Co tam słychać nowego ? :)

Spoko że wróciłeś na forum.
Możesz napisać coś bliżej o tych głośnikach alpharda? jakieś porównanie do innych tanich monitorków?

dolphin123, nie są złe, ale z tymi szerokopasmowcami prezentują się nieźle, a całość przy odpowiedniej zwrocie i budach gra nieco WLMowsko ;)

nieduża closed, bo ja pamiętam - 5-7 litrów, jakoś tak. Jedna taka konstrukcja poszła w świat :)
Cięcie nie pamiętam dokładnie, ale gdzieś pomiędzy 600, a 1500hz :D

Napisz o aplikacji WH501H81 (Alphardy) jaka buda, strojenie, zwrotka :roll:

To ty je zwinąłeś za 60zł z allegro? niezła okazja.

DIGIPROCOMP napisał:
To ty je zwinąłeś za 60zł z allegro? niezła okazja.
aż 60zł za nie dałem ? :) Wydawało mi się że mniej szczerze mówiąc ;) Coś koło 40zł.

DIGIPROCOMP napisał:
Napisz o aplikacji WH501H81 (Alphardy) jaka buda, strojenie, zwrotka :roll:
zwrotka - poszukam
buda - chyba z 8l @ 45-50hz
Jak znajdę czas to pomierzę i dam znać jak to dokładnie wygląda.

El_liero napisał:
takero ustatkowywałeś się czy edukowałeś czy co :) ?
ani jedno, ani drugie - wszak przerwa wakacyjna jest :P
Firmę założyłem :P

[ Dodano: 2009-09-03, 18:58 ]
Chilihead, też je masz ? :P

Nie ale szukam czegoś taniego do altanki, do spokojnego słuchania żeby nie było żal zostawiać ich na zewnątrz.
Myślałem nad tymi philipsami od tv o których było swego czasu głośno, ale takie monitorki byłyby bardziej funkcjonalne.

takero a nie ostał Ci się ARN6614? W ogłoszeniu co prawda nie ma, ale może gdzieś jeszcze pod łóżkiem znajdziesz :razz: :razz: :razz: Potrzebowałbym ze 2 sztuki.

Powrót