• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

co to za piosenka

Reakcji
2
Pytalem juz na innych forach ale usuwali moj temat po 1 dniu z braku szczegolow. Moze ktos z was bedzie znal tytul, w piosence sa slowa : "my baby boy" i "uuuuu", tyle pamietam. Spiewa to kobieta, kilka osob mowi ze to Beyonce, ale jakos nie znalazlem tej o ktora mi chodzi.

szczególnie to 'uuuu' dużo mówi ... :)
ale to może być Beyonce...
miała jakąś piosenke z tymi słowami...

To "uuuuuuu" jest charakterystyczne. Nie jest to na pewno Sean Paul feat. Beyonce- Baby boy.

slomek, może się wysil i wysłuchaj trochę więcej tych słów... no chyba, że więcej w tej piosence nie ma...

Nie mam tej piosenki wiec jej nie poslucham, przynajmniej nie na razie. Juz bym predzej zanucil, ale kto chce sluchac mego glosu;) jakbym mial mikrofon to bym sagwizdal chociaz:P

Wolna czy szybka?? sa tam też męskie wokale czy nie ?? leciał na jakiejś stacji radiowej ?widziałes może teledysk?? więcej info podaj nawet drobnych

Ma nawet fajny mieciutki basik, babka spiewa sama jesli dobrze pamietam, to "uuuuu" jest takie jakby to opisac... hmm jak to sexowna panienka spiewa:D

no to to mi sie skojazylo z black eyed peas dont phunk with my heart :> jakbys to sciagnal to daj znac... ja tego znalezc niemoge(coprawda sa tam meskie wokale ....)

Juz znalazlem... w soulseeku jest tego duzo, ale jeszcze scie sciaga. Przesluchalem poczatek i niestety nie jest to to.

Add

Refern zaczyna sie jakos tak: "Can you ........that"
tyle sobie przypomnialem

ciezko bardzo ciezko bedzie znalezc kawalem o slowach "my baby boy" i "uuuuu" moim zdaniem to cos moze z Erotic lub cos z R&B
pozdro

Sorka, uzyje tego topicu bo po co zakłądać drugi o podobnej nazwie. Poszukuje utworu bodajże Snoop dogga gdzie refrenie leci "make money money money make money money money". W wielu utworach sie pojawia refren w takim stylu więc google nie wystarczy. Kawałek sie pojawia w filmie OLD SCHOOL jest wykonywany przez Snoopa. Tutaj fragment:

www.toya.net.pl/~b00l3r/music.wav

Z góry dziękuje.

zastanawiam sie czy tak trudno jest zainstalowac eMule i sciagac co sie komu podoba ?? Jak mi sie podoba piosenka snoopa tak jak tobie to sciagam sobie caly album i tyle.

Powrót