• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Co to za sprzęt??

Reakcji
1
Hej, mam okazje kupić dosyć tanio takie kolumienki Jamo jak na fotce. Znacie może ten sprzęt?? Co to za model bo nie mogę nic znaleźć.

803220649.jpg

ojciec ma takie podwójne na tyłach, od biedy mogę spisać model, a wtedy pewnie znajdziesz resztę.

To i tak w sumie nie dla mnie, ja ta wole swoje DIY :) Tylko byłem ciekaw czy moze ktoś z was słyszał te kolumny, albo wie o nich cokolwiek.

devolt napisał:
czy moze ktoś z was słyszał te kolumny
no to chyba jak możesz kupić to możesz też posłuchać, a po co wtedy sugerować się opiniami innych ?
Jak powiem że są do dupy, to ich nie kupisz mimo że Ci się spodobają ? I na odwrót ?

problem w tym że nie mogę ich posłuchać, traktuję to raczej jako okazję, po podobno cały zestaw wart jest 7 tyś. Tak czy siak zestaw już zamówiony. Dzięki za pomoc, temat można zamknąć.

Powrót