• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Co to za utworek ?

Reakcji
0
SZukam tytułu takiego dość nowego utworku. Teledysk jest w wesołym miasteczku i śpiewa czarna kobitka :D. Utworek w stylu dance jest. Zna ktoś tytuł ? Pozdro :D

hm, chodzi o to co ta czarna baba spiewa: "nananananana, nana nana nan nan na nan nnnananananana" , i calosc jest w wesolym miasteczku?? hm, no to ja nie wiem :) hehehe,

ogaldaj MTV i czekaj na teledysk, na poczatku i na koncu tel, jest tutyl i wykonawca ;) hehe.
Pozdrawiam
Grzesiek

Ohoho ile jak słyszałem takich co chciałbym je mieć :-) pare mam na HDD,ale zgrywane z kasety i niemam tytułu :/

Zauważyliście ,ze amerykańskie piosenkarki mają niezwykłą umiejętność odpowiedniego jeczenia w mikrofon której nie posiadają inne piosenkarki.
Ciekawe jak je tego uczą ;)))) .

Zombal, Gdzies czytałem :P że jak kobieta jęczy to znaczy że jest nie dopieszczona ;)

Powrót