• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Co to za zwrotka?

Reakcji
0
Witam,
Możecie mi powiedzieć coś na temat tej zwrotki?
obraz15690.jpg

ale piszesz.. :???:
napisz co to za kolumny jakie tam sa głośniki??

[ Dodano: 2009-07-29, 13:44 ]
może jakiś schemat?

Niestety schematu nie mam i dlatego pytam : |

2x Bassowy: PT210M (jeden w zamkniętej 2 w BR)
Średniotonowy: KA20DMR
Wysokotonowy: SR10

No my z tego zdjęcia nie zgadniemy jaki jest schemat, właściciel może sobie sprawdzić od spodu co jest z czym połączone.
Trochę mam wątpliwości co do wartości tego tematu.

Ale niestety nie mam schematu.
Jak ktoś się na tym dobrze zna to powinien sam dojść do tego która cewka itd do jakiego głośnika...

Devils, widac jakie masz pojęcie...
przeciez to proste wystarczy zobaczyć który element z którym jest połączony i juz...
ale zresztą po co ci to??

yxzabc, widać, widać :) ale jakoś trzeba zacząć...

Nie mam tych kolumn ale mam zamiar je kupić i chcę wiedzieć czy wszystko jest porządku ponieważ są to kolumny DIY.

Devils napisał:
ponieważ są to kolumny DIY
to zmienia postać rzeczy, sprzedający powie wszystko, żeby sprzedać (tak robi większość producentów :razz: ) a Ty jedynie sprawdzisz to za pomocą pomiarów, których pewnie nie zrobisz :mrgreen: Masz możliwość posłuchania tych kolumn? Jak Ci się spodoba to bierz.

Niestety nie mam możliwości... Kolumny sprowadzone są z Niemiec a głośniki z peerlessa to przecież nie byle co...

Devils, za te pieniadze kupuj.

schematu nie znamy i zapene nie poznamy. ale elementy sa dobrej jakosci (tam gdzie trzeba lepsze kondy) wiec bardzo nie oszczedzal
grac bedzie ale czy wyciagnie max z tych kolumn to sie nie dowiesz bez pomiarow

Powrót