Panowie powiem tak...
stawiacie sprawe w takim swietle , poniewaz sam Takero byl dla Was kims w rodzaju kolegi i kogos, kto sluzyl rada i utrzymywal porzadek na forum.... malo tego pomagal innym . Zdaje sobie sprawe z takiego stanu rzeczy i w zaden sposob tego nie neguje , wrecz przeciwnie . Tylko zastanwocie sie jesli ktorys z Was wydalby ciezko zarobione pieniadze za cos co okazalo sie zlomem , malo tego - zostalibyscie oszukani i w beszczelny sposob oczerniani ... mysle,ze jakakolwiek wiara w 2ga osobe zostalaby POWAZNIE nadszarpnieta,zeby nie powiedziec zalamana . Ja wlasnie jestem taka osoba - nie zawaham uzyc sie tego slowa ZOSTALEM OSZUKANY . Sam ten fakt dyskryminuje osobe takera z funkcji administratora forum , malo tego dyskryminuje go rowniez jako czlowieka . Zapytacie dlaczego takie mocne slowa ? Ano dlatego,ze takero zrobil mi WIELKIE swinstwo nie tylko jako uzytkownikowi forum ale rowniez jako czlowiekowi, ktory oczekiwal od niego pomocy . Moim zdaniem on nie udziela sie teraz na forum i nie odzywa sie nawet do Questera nie dlatego,ze stracil modera , ale dlatego,ze jest mu poprostu wstyd bo wyszlo na jaw to co uczynil... i to co probowal zatuszowac ( mam na mysli obrazliwe teksty pod moim adresem typu ZLODZIEJ ) . Faktem jest,ze to ja poprosilem aby takero usunal topic z tego forum - wiecie dlaczego ? Bo wiezylem mu do tego stopnia,ze dalem nabrac sie na jego bajki .... a to tylko dlatego,ze sprawy audio to dla mnie nowosc i nie mam doswiadczenia odnosnie samych glosnikow . Natomiast innym faktem jest ( i tu przyznaje Wam racje) ,ze nikt z forum nie zna sprawy na 100 % - to prawda , ale mam propozycje.... Poniewaz jestem uczciwym czlowiekiem ( i bede to podkreslal za kazdym razem) zapraszam kazdego chetnego do mnie do domu aby mogl ocenic,czy ja mgolem cokolwiek robic przy tym glosniku . Moge rowniez pokazac cale archiwum gg , jak rowniez wszystkie dowody wplaty i zdjecia , ktore byly wykonane w dniu odebrania paczki . Naprawde nie mam kompletnie nic do ukrycia .... a wiecie czemu ? Z jednej bardzo prostej przyczyny - BO TO JA ZOSTALEM OSZUKANY I TO JA ZAPLACILEM ZA SZAJSOWNY GLOSNIK , KTORY MIAL BYC DELIKATNIE MOWIAC " NIECO BARDZIEJ SPRAWNY" . W pelni zdaje sobie sprawe,ze dla Was nie bede w 100% wiarygodna osoba bo mnie poprostu nie znacie. Jestem nowy na forum i nie mam zadnej nazwijmy to renomy, w przeciwienstwie do takero, ale zauwazcie,ze on wlasnie chcial ten fakt przeciw mnie wykorzystac... chcial mnie wykpic i oczernic ,a gdy widzial,ze to mu nie wyszlo bo jednak duza czesc ludzi przyznala racje mi .... POPROSTU SIE USUNAL JAK TCHORZ udajac,ze ma to wszystko gleboko .
Chce jeszcze zaznaczyc,ze nie cieszy mnie fakt,ze takero stracil modera - bo dla mnie to zadne pocieszenie DLA MNIE LICZY SIE TO,ZE TO JEST W PEWNYM SENSIE NAUCZKA DLA NIEGO ZA TO CO ZROBIL, A OSOBY KTORE O TYM ZADECYDOWALY WYKAZALY, POSIADAJA PRZYNAJMNIEJ KREGOSLUP MORALNY .
Mysle tez,ze jesli Takero przystalby na warunki proponowane przeze mnie to w oczach niektorych by nie stracil tak wiele.... tak sie jednak nie stalo ,a moglo wszystko ( badz prawie wszystko) wrocic do punktu wyjscia . Malo tego. Mysle,ze by nie bylo tej calej afery , gdyby w pewnym momencie nie nazwal mnie BEZPODSTAWNIE zlodziejem i nie utrudnial mi sprzedazy DOBREGO glosnika . A jednak to zrobil i dlatego mysle,ze kara jaka otrzymal jest jak najbardziej sluszna.... aczkolwiek MINIMALNA .
Dlatego forumowicze nie patrzcie slepo w jego osobe.... bo na dobra sprawe Wy tez nie znacie go jako czlowieka . Ja go poznalem jako oszusta choc na poczatku tez mi pomagal...a przynajmniej tak myslalem .
Liber / Leebee