• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

co z czatami ?

Reakcji
0
Co z czatami bo nie wiem ... moze nabie?rzmy jakiejs regolarnosci...
jakis dzien tyg... jakas godzina itp...
tak tylko pisze
(dla tych co nigdy nie byli)
niech sobie nie mysla ze jest dretwo...wrecz odwrotnie jest smiesznie i nie zawsze o audio itp... ja sam osobiscie smieje sie do lez...
mysle ze trza :) sie spotkac :D
pozdr. :D

jestem za TatoTurbo czasem mozna sie polorzyc ze smiechu

co do dnia to nie mam zdania a godzinka oczywiscie wieczorna :)

ja juz probowalem ustalic jakies konkretne terminy zazwyczaj bylo tam z 10 osob ityle konczylo sie ze ladowalismy na tematach zwiazanych z sexem i zboczonych kawalach

Nieco ZBOCZYC z tematu nigdy nie zaszkodzi ;) A przeciez na tych czatach glownie sa sami samcy to o czym mozna gadac ;) Zreszta glownie przychodza doswiadczeni userzy wiec ..........
Pozdro
Dexter

Hmmmm A moze by tak igod postawił jakis własny czacik na stronce... To mogło by ułatwic sprawe :)

no mogli bysmy sie zgadac na czat kiedys ja jeszcze nie bylem, ostatnio probowalem ale mialm zawodne lacze i za cholere nie moglem wejsc

panowie nie raz byly prby chatowania to nie wychodzi i tyle
pojawiaja sie tam stali bywalcy i koniec rozmowa londuje na dziewczynach lub na jakichs innych pierdolach

LUKASZ dziewczyny to nie pierdoly ;)

a co do czata to najlepiej dawac nowy temat o spotkaniu na czacie jak ktos skuma ze jest duuzo ludzi aktywnych, wtedy co byla taka duza aktywnosc to trzeba bylo szybko na czata sie umawiac :)

Powrót