Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
moje kolumny to dali 808
Wymienic chce wszystkie głosniki
przeznaczenie ma byc do muzyki: disco/hard style/trance
![]()
Nie mam na to ani czasu ani mozliwosci... jedyna opcja w tym momencie to kupno gotowych
a co do harczenia to wrzucam real fotke mojej kolumny bo to co dałem wyzej to jest sciagnieta z neta
---------- Post dodany o 17:44 ---------- Poprzedni post o 17:44 ----------
wytłumacz mi... czemu?!
moje kolumny maja 14 lat wiec mają prawo już sie popsuć - nic nie jest wieczne!
A co zrobiłem ze sie zjarały? po prostu ich używałem - w koncu do tego służą
Arwas uszanuj gust muzyczny innych ludzi,
Dokładnie tak - o gustach się nie dyskutuje. - Znaczy to tyle że gust się ma albo się go nie ma. I taka jest ocena bezguścia muzycznego wielbicieli jazgotu i dudnienia do ogłupiającego potrząsania cudacznymi uczesani czy innych słabych melodeklamacji | |
| ja nie pisze że czegoś nie rozumiem albo że czegoś nie szanuję. Ja pisze, o bezguściu. Jest to niezależne od rodzaju muzyki, ale są takie gatunki wyjątkowo opierające się na tanim efekcie, szmirze i tandecie muzycznej. I nie jest to wynalazek epoki dzieci neo. Znano takie nurty znacznie wcześniej niż wynalazek internetu. I proszę tu szanownych moderatorów nie przekonywac ludzi, że wszystko jest jednakowo równo warte. Komunizm w działalności artystycznej nigdy nie istniał - w tym względzie nie ma i nie było równości. | |