• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Coś dla miłośników komunikacji miejskiej

Reakcji
0
A więc jak w temacie. Jesli są wśród was miłośnicy komunikacji miejskiej to serdecznie zapraszam na nowe forum : http://free.srv.hu/k/o/komunikacja
P.S Nie zdziwcie się jak ujżycie pustki na forum. Forum działa od niedawna i jest tam mało postów bo jest mało użytkowników.

P.S.2 Ja nie jestem miłośnikiem komunikacji miejskiej, to forum mojego brata.

Ja tak samo. Moj brat specjalnie jezdzi po Slasku zeby zobaczyc tramwaje...no coz zawsze to jakiejs hobby :) choc wole Audio to dobrze ze sie czyms interesuje bo w dzisiejszych czasach wiecej bezmozgow bez zainteresowan, .... wszyscy wiedza jak jest :(

Ja też wole Audio i Motoryzacje ale nalegal żebym rozpowszechnil jego forum wiec dalem. Dobrze że jego Hobby nic niekosztuje :-)

Jak wam coś niepasuje to moge z tąd i z tamtąd usunąć linki i bedzie po sprawie.

Załączniki

• kondycja.gif
    kondycja.gif
    5 KB · Wyświetleń: 0
dziwne ze jeszcze nikt na tamtym forum Ciebie <i tego forum przy okazji> nie zbluzgał,
czyżby wszyscy nas znali i lubiali

Ja tylko dałem link do strony o innym HOBBY niż nasze i z tego zrobila sie wielka afera. Równie dobrze moglem dać link do strony o filatelistyce albo minerałach.

raven182, Budzik, jeśli was nie interesuje czym jeździcie to jest to wasza sprawa. Ja zajrzałem na to forum i teraz wiem, że jężdżę tramwajami: Duewag, Tatra i Siemens. To jest tak samo ciekawe jak audio i hodowla kaktusów :P

bus-guide.jpg

Powrót