• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Cos dla oka dla milosnikow car audio...

• Autor wątku Autor wątku Mycha
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z takim sprzętem to samochód chyba jeździ tak, że z każdym uderzeniem basowym przyśpiesza o 10 km/h hehe

moim zdaniem troche bez sensu..... wolal bym w samochodzie dwa glosniki Phase Linear i dwa dobre wzmaki + system przdni morela albo dls'a i stylko by ;] hehe marzenia
A tyle szajsu co jest na zdjeciu to wkladaja ludzie ktorzy nie maja co z pieniedzmi robic a przy tym maja zero pojecia o audio z prawdziwego zdazenia...

wszystkie podzespoly sa chyba przyspawane. Moj sub na 2xlw800 doprowadzil do tego ze rejestracja odpadla - dobrze ze auto stalo w miejscu a ja z kumplami w kosza gralem :).

tomck napisał:
tylko ci sie tak wydaje kilka akumlatorow zelowych i ogien

No ale coś musi ładować te akumulatory ? dobry alternator to podstawa, tak z 4kW :))) i pewno silnik zamula jak sie wszystko zapuści na max. Tak swoją drogą to wiśnia dobrze napisał że to bardziej dla szpanu niż dla efektu.

to jest autko typowe na jakies zloty i konkursy ezo wytlum bagaznik to ci rejestracja nie bedzie odpadac

Tak patrze na ten sprzet i przypomniala mi sie dzisiejsza sytuacja. Jak wracalem z pubu to ktos na pobliskim prakingu siedzial w daewoo espero i jak zalaczyl muzyke to w momentach kiedy byl bas to swiatla w samochodzie przygasaly. Normalnie nie moglem przestac sie smiac z kolega :D

Tak sobie siedze i sie zastanawiam, co by wrzucic - w przyplywie gotowki - do mojego 4 kolowego domowego pojazdu , zeby bylo tanio i efektywnie-dobrze brzmieniowo :-)

efekt po zalaczeniu sprzetu w samochodze z zamknieta klapa wydaje mi sie ze mozna porownac do wlozenia sobie glowy do suba domowego z np jakies 30-stki :)

Powrót