• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Coś na pierwszy, niskobudżetowy DIY

a może DX25 i w końcu projekt S16 Akustyka? 80zł/szt na forum i Allegro, albo taniej wyrwiesz.

amdr napisał:
taniej wyrwiesz.
o to taniej wlasnie taniej chodzi, na razie za drogo;) jedne DXy juz mam, myslalem o laczeniu z sdsem.. Jednak moze jest cos do 50zl co warto posluchac a nie pchac sie ciagle w to samo?

[ Dodano: 2009-01-26, 10:11 ]
amdr napisał:
taniej wyrwiesz.
o to wlasnie taniej chodzi;) jedne DXy juz mam, myslalem o laczeniu z sdsem.. Jednak moze jest cos do 50zl co warto posluchac a nie pchac sie ciagle w to samo? Chetnie posluchalbym D27 czy D25AG-05-05 metalowa ale chyba poza zasiegiem...

takero, dolphin123, tylko ze gowniarz nie chce sprzedac bez STXow :P
tasior juz dawno chcial je kupic... a tak wogole to dobrze ze wrocil :cool:

mam jeszcze pytanie, kupowal ktos od akustyka zestaw s16 i posiada projekt obudowy? bo na razie opcja 30litrow i wstawiane przegrody aby zobaczyc jak lepiej sobie radzi od 20 do 30litrow jak proponuje akustyk..

Powrót