Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Autor jest wybrany
Fajne głośniki, za to temat robi się już nie fajny, ponieważ znowu to wieeeeelka tajemnica, bo głośniki drogie.
Nu ba, zaraz ktos skopiuje projekt i bedzie kosil siano
Nu ba, zaraz ktos skopiuje projekt i bedzie kosil siano![]()
Bo jak Ci się nie spodoba to "anonimowy autor" straci w oczach forumowiczówAutor jest wybrany,ale na razie nie będę pisał kto to.
Ta i wszyscy się rzucą bo przeciez accutony kosztują grosze
Eh,wstępnie ugadałem się z Yoshi-m.
zawsze jest to ryzyko, ze choc dobrze wykona sie zwrotnice, to moze ona komus nie przypasc do gustu
MARIAN specjalnie dla ciebie...
Po tych zdjęciach zrozumiesz mnie,że trzeba zbudować nową zwrotnicę
Wiecie, zawsze jest to ryzyko, ze choc dobrze wykona sie zwrotnice, to moze ona komus nie przypasc do gustudlatego w gotowych, firmowych kolumnach nie ma tego problemu, bo albo sie podoba albo sie nie podoba. W diy doklei sie komus latke slabego zwrotkarza i smrod sie ciagnie, zupelnie jak w przypadku Killera.
Nie o to chodzi.
Chodzi o to że gdy projekt kolumn powstaje na droższych głośnikach to już jest tajemnica apropo zwrotnicy.
To czy ktoś to skopiuje czy nie to już inna kwestia... ale czy nie zauważyłeś takiej zależności?
Po za tym, ktoś kto ma kasę na takie głośniki, nie wstawia elektrolitów do zwrotnicy.
Zwrotnica od kilera ?
Nie czepiam się, tylko widzę taką zależność która jest dla mnie w niektórych przypadkach nie zrozumiała.
Ile jeszcze razy to napiszesz zanim te moje pomiary się ukażą? Nie zauważyłeś że dopiero kompletuję sprzęt? Naprawdę, ten tekst staje się już nudny...
Jeśli moje pomiary będą dobre (a tego z pewnością dowiem się od "wyjadaczy"), i ktoś w ogóle będzie chciał czytać moje wypociny, to nie ma problemu. I czy to będą konstrukcje na tanich głośnikach czy też drogich, będę przedstawiał schemat zwrotnicy, masz moje słowo. Nie jestem snobem!!! | ![]() |
Przecież na oko widać, że to jest kompletnie źle![]()
Może kostki z elektrycznego to nie high end, ale swoją drogą, jak robisz wzmacniacz, to masz ARK-i na wyjściu głośnikowym, na wejściu też i nikt nie narzeka. A one nawet przecież nie są miedziane.Kostki na połączeniach zwrotnicy? Masakra...