Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ma taką samą, na zdjęciu tego nie widać, ale z przodu podstawiłem pod kolumną kawałek styropianu - tak jak dla sekcji średnio-tonowej i wysoko-tonowejir0nhide napisał:Czy największa część kolumny czyli ta dla niskotonowca ma taką sama długość na froncie jak i z tyłu ?
TakNastępne pytanie czy będziesz robił tak jak w oryginale - lekko odstające obrzeża na bokach...
To będzie po części wymuszone przez pod frezowania przednich części.i kolejneczy pamiętasz o tym że na froncie też są odstępy miedzy częściami kolumny ?
Raczej nie w tym roku, dlatego, że chciałbym nazbierać na jakieś przyzwoite głośniki. A pośpiech to raczej zły doradca :wink:i ostatnie kiedy planowo finish ?
To będzie po części wymuszone przez pod frezowania przednich części.
W sumie to nie wiem jeszcze czy tak zrobię - wyjdzie w praniu :smile:ir0nhide napisał:chodziło o odstępy na moje oko to z 5mm, jak nie więcej....
Nie wiem czy go zrozumiałem, chodzi o skórkę pomarańczy...?marko3T napisał:Lakier, to nie będzie skóry na froncie? :wink: Taki żarcik.
O skórę jak w Sonus Faber bo ostatnio pełno tego.jamess8 napisał:Nie wiem czy go zrozumiałem, chodzi o skórkę pomarańczy...?