albo mds08 na dol... :wink:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
2 sztuki beda niedlugo testowane w polaczeniu z F155dolphin123 napisał:albo mds08 na dol...
eeee, a to dalczego? przeciez F155 wcale skutecznoscia nie grzeszy...kombo napisał:ciężko znaleźć odpowiedni woofer do 8" z odpowiednią skutecznością żeby nie ograniczać stxa.
niestety tutaj moze to tez nie wypalic. temu glosnikowi brakuja wlasnie charakteru estradowych, sztywno zawieszonych glosnikow :???:Pogromca mitow napisał:Ja widzialbym tu bardziej cos pokroju estradowego 12 calowca. Sztywne zawieszenie, spora skutecznosc
Mo ok 90dB, a jeszcze wypadałoby skompensować BS kilka dB wooferowiPawel S. napisał:eeee, a to dalczego? przeciez F155 wcale skutecznoscia nie grzeszy...
W obudowie zamkniętej na pewno, ja słyszałem go w odgrodzie z 12" audaxem (97dB) i było b. dobrze.Pawel S. napisał:niestety tutaj moze to tez nie wypalic. temu glosnikowi brakuja wlasnie charakteru estradowych, sztywno zawieszonych glosnikow :???:
Wystarczy pomyśleć jak działa obudowa TL :wink:kombo napisał:ir0nhide, robiłeś jakieś testy, pomiary że wiesz że te parametry decydują że głośnik nie nadaje się o tl?
:lol: :lol: :lol:kombo napisał:Mo ok 90dB,
Nigdy nie zagladałem do Logitech`ów ale z tego co wiem robią zestawy na Tang Band`ach i otrzymują certyfikat THX...Pogromca mitow napisał:po 1 ten chinski glosniczek to jest badziewie, a nie glosnik i szkoda by mi bylo dac 10 zl za ten pazdzierz, juz bym wolal starego Tonsila gd 10-12.
A czy ładują tam f155 ? czy choćby g. tego typu ?Pogromca mitow napisał:Na koniec zapytam. Dlaczego F155 nie moze byc w TL? Zobacz na zachodnie fora w co laduje sie male szerokopasmoweczki.
Mmmmm :smile: Hornem miałem się zająć po TL`ce ...Pogromca mitow napisał:Tuby i TL to dominacja.
Cerwin Vegair0nhide napisał:Carwin-Wega
ir0nhide napisał:Nigdy nie zagladałem do Logitech`ów ale z tego co wiem robią zestawy na Tang Band`ach i otrzymują certyfikat THX...
Pogromca mitowPogromca mitow napisał:Tak sie sklada, ze mialem nieprzyjemnosc sluchac glosnikow Logitecha na Tang Band`ach z certyfikatem THX i wg mnie ten znaczek po prostu o niczym nie swiadczy. Jakos dzwieku jest zenujaca, przecietne glosniki DIY na tonsilach czy stx zjadaja ten pazdzierz bez problemu. Chyba, ze dla kogos dudniacy bas to jakosc THX. Typowy handlowy belkot aby tylko wcisnac jak nawiecej chlamu za niemala kase.
w tym konkretnym wypadku, jest trafnym spostrzeżeniem.ir0nhide napisał:THX to shit