przyjałem obudowe 47 litrów bo mam 50 netto - głosnik i mysle że to co tam w środku jest ze 3 litry razem możem ieć choc między 45 a 50 jest niewielka róznica
załaczniki mówia same za siebie
jaki z tego morał , zmien komputer bo ci nawala
na obu obrazkach sa te same parametry, na jedym widac odpowiedź impulsową oraz rozmiar otworu BR na drugim charka czestot. i pojemnośc ze strojeniem
winisd beta jesli ktos chce mnie o to spytac zreszta chyba poznać łatwo zastanówmy się kto popełnił błąd przy symulacji :| bo ja niewiem :]
Grze .. a czego ty masz się bac ... ludzie czego wy chcecie czy ja was tu strasze groze wam, wy chyba sami sobie wkręcacie te filmy buhehehe

) parodia

a to że mam swoje zdanie i nieszanuje zdania innych to jest w tym prawdy i fałszu, fałsz z tym nieszanowaniem a prawda z tym że mam i swoje zdanie i własne teorie jakby ktos chciał wiedzieć ale o własnych patentach sie niemówi

... zresztą o tym mi powiedziała mi kiedyś pewna osoba ktora robi suby na beymach i dla niej za to wielkie pozdro chociaz ostatnio troszku tak nijak to jest ;/ , trzeba trzymać język za zebami bo w innym przypadku możesz sobie go odgrysc
Pozdro 220 dla was obu i nie panikujcie terroryzm to nie w polsce
[ Dodano: 2005-02-17, 18:34 ]
oj coś obrazek upierniczyło mi