• Witamy w najwi臋kszym polskim serwisie internetowym po艣wi臋conym w ca艂o艣ci zagadnieniom samodzielnej budowy nag艂o艣nienia.
    Dzi臋ki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nag艂o艣nienia od podszewki oraz b臋dziesz m贸g艂 dyskutowa膰 o DIY audio do woli.

Artyku艂y z dawnego portalu zosta艂y przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Cyrkiel do frezarki 2018

Status
Ten w膮tek zosta艂 zamkni臋ty.
W sumie wysy艂ka standardowo:
Kurier 15 z艂
Paczkomat chyba 13 z艂
A poczta te偶 chyba 13 - tak czytam na stronie internetowej.
Odbi贸r osobisty za darmo :biggrin:

Pierwsze sztuki posz艂y, w tym tygodniu id膮 nast臋pne. Rozumiem, 偶e z szumnego zam贸wienia realizuje cyrkle tylko dla czterech Koleg贸w. Reszta jest wirtualna.
Oki. Kto si臋 odzywa艂 ten ma.
Reszcie dzi臋kuj臋 :-)

Drodzy koledzy organizuj膮cy zam贸wienie, my艣la艂em 偶e osoba kt贸ra si臋 tym zajmowa艂a roze艣le dane do przelewu tak jak Kolega Holgin w swoim zam贸wieniu grupowym, z tego powodu nie odzywa艂em si臋.
Je艣li jest mo偶liwo艣膰 poprosz臋 na pw jakie艣 dane gdzie Mam zrobi膰 przelew oraz kwot臋 jak膮 mam wys艂a膰 . Pozdrawiam

Te偶 tu ostatnio nie mam czasu zajrze膰 ale jak dla mnie to zapisa艂em si臋 i gdzie艣 to stan臋艂o, nic nie dosta艂em co dalej z tym

Wys艂ane z mojego MI 5 przy u偶yciu Tapatalka

Panowie bez spiny, prawda jest taka 偶e ja zak艂ada艂em temat a wykonawc膮 jest kolega Tranzyt. Nie wiedzia艂em czy ja mam wys艂a膰 PW do wszystkich czy on dlatego tak to stan臋艂o.
Prosz臋 wi臋c o kontakt z koleg膮 Tranzyt w celu sfinalizowania zam贸wienia.

Prosz臋 pisa膰 do mnie na mejla kt贸rego poda艂em w w膮tku.
Tylko bardzo prosz臋 o podawanie w tytule nicku z forum bo powoli si臋 gubi臋....
Ka偶dy z Was ma innego nicka inny adres email i po trosze robi si臋 wariactwo.
呕ebym komu艣 nie wys艂a艂 z艂ej stopy ;-)

Twoje niestety wychodz膮 dopiero dzisiaj. Brak艂o sensownych pokr臋te艂 do zaciskania. Ale ju偶 mam i Twoje i jaki艣 do Boscha - musz臋 sprawdzi膰 kto - dzisiaj wychodzi.
Wczoraj posz艂y trzy.
A w zesz艂ym tygodniu dwa. I to by by艂o na tyle na razie.

kolejny cyrkiel ?

kolejny cyrkiel ?

Czy jest szansa jeszcze na taki cyrkiel do frezarki ? (podstawa oko艂o fi=160mm)

Status
Ten w膮tek zosta艂 zamkni臋ty.
Powr贸t
G贸ra