Nie ma roznicy co to bedzie, grunt ze jest na karte i to, ze auto mape bedziesz mial zainstalowane... goclevera na pewno w 3stowkach dostaniesz i to tez polecam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja mam e66. Nie wiem jak można używać tej mapy. I do tego trzeba ją ściągnąć. Ja zaszalałem i wgrałem sobie garmina do fonaale czy zadne z was nie ma np pda lub dosc nowego telefonu nokii? Ja uzywam fabrycznej nawigacji nokii w telefonie i jestem bardzo zdowolony
Nie ma roznicy co to bedzie, grunt ze jest na karte i to, ze auto mape bedziesz mial zainstalowane... goclevera na pewno w 3stowkach dostaniesz i to tez polecam.
No niestety nikt z wyjeżdżających nie ma telefonu z GPSem, a poza tym tak czy tak planuje dla siebie kupić normalnego GPSa. Jak mam dawać 1000zł za tel z nawigacją to wole dać 200zł za tel i 300 za nawigacje.
Panowie znalazłec ciekawe ubezpieczenie assistance jeśli ktoś nie posiada
idealne na wakacje
wykupuje się je na np 15dni
tu jest więcej na ten temat
http://www.komunikacyjne.ubezpiecze...sistance___przyda_sie_na_swieta/111,9753.html
koszt takiego ubezpieczenia w ptu to 80zł
mysle, ze warto zastanowic sie nad takim ubezpieczeniem jakac w dalsza trase
co do ubezpieczenia w podróży to jest to koszt 5,10gr dziennie w Ergo Hestii
to jest cena przy średnim pakiecie o nazwie Holiday Charter
a w linku nigdy nic nie ubezpiecze...
Już lepiej jechać do Sopotu.
Dobra, namówiłeś mnie W tygodniu jadę.
Akurat Ty daleko nie masz