• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Czech DIY projects

:) 250l obudowa :) moja mala siostra chce takie akwarium kupic:) ja wiem juz poloze luzko nizej:) zmiescie sie w sam raz 2xarn321:) ehhe wkomponuje. tylko sasiedzi wymieknal jak bede je scielil o 7 rano

co ja powiem, wstyd nam za nas!! czepiliscie sie ich no do cholery poco? lukasz wybacz, zachowaj swoja pogadrde w nosie, swoje triki chciales chowac przed forum, toco pokazujesz to zenada, gadanie nie poparte niczym, bo zamknieta lepsza i kropka

wstyd mi tez za to ze robimy na czeskichglosnikach duzo! gdzie sens, powinnismy robic na polksich jak czesci naczeskich, oni jezdza skoda z tesla i kraj sie rozwija, pogratulowac, jade tam dowas, fajny jezyk, co to opic? L:) hehe

pozdrawiam wszystkieczeszki

[ Dodano: 2004-09-26, 01:53 ]
LUKASZ napisał:
dla mnie obecnie 50 l to juz pralka ktora do domu wstydzil bym sie wstawic widac koeldzy zza granicy nei dorosli jeszcze do korekcji linkwitza, pozatym zachwycanie sie tonsilem hahahahahahah ;)
a wzmacniacz hmm 200-500W to rozsadny wybor ;)
panowie nie ten poziom

hhehemoje kolumny to pralki, maja po 70l pewnie, sam zrobiles za duze na te malen glosniczki co siechwalisz nimi, wiec moze nie lubisz pralek.... ale spore zlewy:) hehe

wstyd ze moderator a taki cwaniak, niedorosli..... ty moze masz i wiedze, ale nie dorosles go gadania

pozdrawiam ciemimowszystko

bev1s napisał:
:) 250l obudowa :) moja mala siostra chce takie akwarium kupic:) ja wiem
co ja powiem, wstyd nam za nas!! czepiliscie sie ich no do cholery poco? lukasz wybacz, zachowaj swoja pogadrde w nosie, swoje triki chciales chowac przed forum, toco pokazujesz to zenada, gadanie nie poparte niczym, bo zamknieta lepsza i kropka

wstyd mi tez za to ze robimy na czeskichglosnikach duzo! gdzie sens, powinnismy robic na polksich jak czesci naczeskich, oni jezdza skoda z tesla i kraj sie rozwija, pogratulowac, jade tam dowas, fajny jezyk, co to opic? L:) hehe

pozdrawiam wszystkieczeszki

HEHE dzienkuje :)

Wstyd niepotrzeba !! Ja lubim taky polskie glosniki od TONSILA robim na nich a glosniki OK !!

U nas v czechii TONSIL -woofery nie popularne bo kedyz bylo mnogo novycj i zepsutych . No ja niemnalem s tonsilem najmniensi problem i prefruje u nas TONSILY :)
1x zepsuty GDWK 10/80 - thats all

A ja bym zagrał meczyk w piłkę reprezentacji DIY: Czechy - Polska. A potem na piwo i pogadalibyśmy o głośnikach.

Przemek napisał:
A ja bym zagrał meczyk w piłkę reprezentacji DIY: Czechy - Polska. A potem na piwo i pogadalibyśmy o głośnikach.

ja proponuje odwrocic kolejnosc :) najpierw piwko, potem pogadamy przy piwku:) apotem ogladniemy mecz przy piwku :), bylem w cieszynie i pilem koziolka na rynku, smaczne mniammniam :) a czeszki jakie:) sam niewiem co lepiej, piwko czy dziewczeta:)

pozdrawiam

bev1s napisał:
Przemek napisał:

ja proponuje odwrocic kolejnosc :) najpierw piwko, potem pogadamy przy piwku:) apotem ogladniemy mecz przy piwku :), bylem w cieszynie i pilem koziolka na rynku, smaczne mniammniam :) a czeszki jakie:) sam niewiem co lepiej, piwko czy dziewczeta:)

pozdrawiam

hehe tak tak to jest spaniala kolejnosc :)

Nie no ja sie dykty (denaturatu) nie napije :) ale tak to piwo wino nalewka wódka :D czemu by nie :D Chlejemy za trzech!! :D przeciez wypic to nie grzech :)

broken ... zainspirowałes mnie swoja wypowiedza o arn150 że to jest świetny głosnik i do tego tani ale takowy już jest w moim mieście (made by Yoshi) wiec chciałbym coś na TVN zbudowac ... co powiecie o ARN130 .. to chyba to samo co 150 ale wyglad troche gorszy ... chdozi mi głownie o to ze ma większe spl ... tylko 2 db ale zawsze to coś dla monitorków ;)

Budzik napisał:
broken ... zainspirowałes mnie swoja wypowiedza o arn150 że to jest świetny głosnik i do tego tani ale takowy już jest w moim mieście (made by Yoshi) wiec chciałbym coś na TVN zbudowac ... co powiecie o ARN130 .. to chyba to samo co 150 ale wyglad troche gorszy ... chdozi mi głownie o to ze ma większe spl ... tylko 2 db ale zawsze to coś dla monitorków ;)

Napravde ARN 130 ja osobiste nieznaje nierobil som z nimi ale opytam sie u nas i dam raportu :)

ARN-130 je stejný jako ARN-150 (stejná konstrukce, hrají naprosto stejně, jen ten druhý je lakovaný)

Budzik napisał:

OKi kolega opisal za mnë:

ARN 130 jest stejnej konstrukcii jak ARN 150 i graje bardzo podobne.....

A jak z tym alkoholem?? :)

[ Dodano: 2004-09-26, 18:19 ]
A jak z tym alkoholem?? :) u Was w Czechach jest bardzo tani i dobry :D (wódka Frederik :) )

nio to jedziemy do Czech na bażanty;) hehe niezły ten ich język jest;)
hehe zwłaszcza po takim bażancie;)
pozdro

ostatní sračky - to mi sie kojarzy z "ostatnio sraczka"<rotfl> Antonio wyjaśnij Mi co to znaczy na bardziej Polski jesli mozesz :P z góry DZIEKUJE :) i Pozdrawiam :)

Powrót