• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Czego ostatnio słuchacie?

Reakcji
0
Nie mogłem sie przemóc, żeby nie napisać tego postu
Dzisiaj nic innego nie słucham jak "Maszynka Do Swierkania" Czesława
takie stare winylowe klimaty,jak ja i mój Radmor 5100-może kiedyś będziemy działąć sprawniej

DZEM,KSU, TSA, AC/DC, Zabili mi zólwia, Kazik PURGEN, Złe Psy- to chyba mój stały niezmienny repertuar

[ Dodano: 2008-05-25, 16:45 ]
no do tego HUNTER i czasem BEHEMOTH oraz Motorhead i RAMMISTEIN[chyba tak sie pisze?]

Ciekaw jestem jakby zabrzmiało AC/DC - Thunderstruck na nowej konstrukcji XYS-a
tak na 3/4 mocy :razz:

slaw369, tak zebys tego nie przezyl :) te kolumy maja dosc duza efektywnosc mowie o monitorkach
umnie sluchane na codzien

nightwisch
metalica
dream teather
fear factrory
river side
nin
clanad
tori amos
tracy chapman
grean day
sweat noize (stare albumy)
portis head
sporo sciezek dzwiekowych
.....
oj duzo tego

[ Dodano: 2008-05-25, 21:00 ]
a powaznej nawet nie zaczelem wymieniac ale oczywiscie tez

Płyte Rammstein Mutter mam w aucie,działa ma mnie jakoś szczegółnie odstresowująco,na różne sytuacje na drodze

ktos mi wczoraj podal przyklad czego slucha - Infected Mushroom musze przyznac ze bardzo interesujaca muzyka. az sciagam plyte :D

A czemu Wy tutaj słuchacie wykonawców/zespołów, które pierwszy raz na oczy widze?

Akurat nazwy greenday, metallica i rammstein o uszy mi się obiły :P

Ja np słucham ostatnio nową madonne :wink:

pajol112 napisał:
dobra plyte wydala tez Britney Spears terz bardzo mi sie podoba
i posluchajcie tego to jest dobra muzyka
http://kodax.wrzuta.pl/au...lp7/heartbroken
:???: :neutral: ty to nazywasz dobra muzyka? nieslucham kazdego typu muzyki a niektorych nawet nieznosze ale przynejmniej potrafie je docenic. jednak to co podales to niejest prawdziwa muzyka :/
tutaj tak naprawde pokaz mozliwosci dali panowie siedziacy za komputerami w studiu...

Powrót