• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Czego ostatnio słuchacie?

czyli wedlug ciebie darcie paly przy gitarze to jest dobra muzyka :???:
tutaj tak naprawde pokaz mozliwosci dali panowie siedziacy za komputerami w studiu...
tak ale zato potrafia cos z niczego stworzyc :twisted:

Pawel S., tak radosnie nie atakuj elektroniki bo sam ja bardzo lubisz :)(taki lekki prztyczek) chodz wiem ze starsze dnb mialo hmmm zywe instrumenty :) ale prawda elektornika elektronice nie rowna jak ci sie podoba infected sprubuj takrze freak alaiance i nightmares on wax

pajol112, ty chyba nie masz pojecia o czym piszesz darcie paly - odsylam do river side dream teather pink floydow .... dlugo bym wymienial

a panowie w studiu tworza cos z niczego - nie tak do konca wiekszosc obecnych kawalkow pop to sa kalki starych utworow badz przynajmniej maja uzyte sample z nich a jak sie walna skasuja i od nowa nie porownuj prosze tego do wirtuoza gitary tworzacego cos na zywo na koncercie do tego improwizujacego on wlasnie tworzy cos z niczego ... a panowie w studiu tworza papke dla mas o ktorej nikt za 5 lat nie bedzie pamietal

pajol112 napisał:
czyli wedlug ciebie darcie paly przy gitarze to jest dobra muzyka
no i tego wlasnie nieznosze... ale za to niektorzy potrafia niezle zagrac ;) (glownie ballady a nie szum na gitarze)

XYS napisał:
Pawel S., tak radosnie nie atakuj elektroniki bo sam ja bardzo lubisz
ale nie o to mi chodzilo - chodzilo mi o wokalistow. wez np taka mandaryne :P
gdybym mial pieniadze to bym zrobil z mojego brata dziewczyny gwiazde :P (nie z mojej dziewczymny bo potrafi spiewac)

krzyhoo9 nie ma się co śmiać, świetna muzyka np.Krajewski i teksty np. Osieckiej.
W związku z Marylą przypomniał mi się z życia wzięty dowcip

Po koncercie Maryli (przed bisami) podbiegł jakiś Włoch za kulisy i mówi
bardzo prosze zaśpiewać tą piosenkę "kokoni" (tu chwila osłupienia całęgo zespołu)
a Włoch,no tą "kokoni kokoni żal"

Gdyby ktoś niewiedział chodziło o piosenke pt. Dziś prawdziwych cyganów już nie ma

Po koncercie Maryli (przed bisami) podbiegł jakiś Włoch za kulisy i mówi
bardzo prosze zaśpiewać tą piosenkę "kokoni" (tu chwila osłupienia całęgo zespołu)
a Włoch,no tą "kokoni kokoni żal"

Gdyby ktoś niewiedział chodziło o piosenke pt. Dziś prawdziwych cyganów już nie ma

:neutral: :shock: :lol: :wink:

c4meleon, wavy sa nie doznalezienia prawie a swoja droga oryginaly nie sa juz takie drogie za 30 zl spokojnie mozna kupic roznica w dzwieku ogromna a my (podkreslam my) na dal kradniemy (do tym ejst ciaganie muzy) smutne

U mnie 90% to:
Deep Purple
szeroko pojęty Smooth Jazz i Acid Jazz
polski ROCK (BS, Perfekt ..)
Led_Zeppelin
Klasyka
Duffy
Mike Oldfield

A czegoś bardziej agresywnego:
Gary D
Showtek
The Prophet
Luna
Pavo
i cała ekipa Hardstyle:]

dj_zibi, Duffy jak na swoj wiek i dzisiejsze czasy wydala genialny album

Oj dużo tego, ogołem wszystko co w ucho wpadnie no poza zboczeniami :P a tak ogolem to ostatnio lubie bardzo "nowoczesna elektronikę" nie wszystkie nuty ale polecam sety z tej strony www.soundrevolt.com , polecam tą stronkę :) a już w sierpniu wielu wykonawców zagra u nas na Płockiej plaży :) audioriver 2008 :) niesamowite polecam i zapraszam.

A ja tak w sumie wyskocze zza krzaków, ostatnio wpadł mi w ręce koncert DVD "Nightwish -tyt. End of an Era" nie przepadam za bardzo za rockowymi kawałkami, z nudów wrzuciłem w odtwarzacz, wywaliłem na utówór bodajże "sleeping sun" i szczena opadła o rany jaki piękny głos ma ta kobieta, szok !!! wróciłem do początku i calusieńki koncert przesłuchałem, dla fana rocka pozycja obowiązkowa dla reszty - naprawdę warta uwagi

adambb, tylko niestey nightiwisch zmienil woklalistke ale i tak pozycja obowiazkowa nie tylko dla fanow rocka bo to raczej gotik tylko dla kazdego kto lubi damskie wokale i ciekawe brzmienia np rowniez pod tym katem warto posluchac clostercelera czy delight albo niektorych kawalkow guano apes chocby ane clair

Powrót