Young Ax - Higher Ground - najlepsze co słyszałem ostatnio - (2008)
Logistics - Reality Checkpoint
http://junglescience.freehostia.com/
Logistics - Reality Checkpoint
http://junglescience.freehostia.com/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
XYS napisał:adambb, tylko niestey nightiwisch zmienil woklalistke ale i tak pozycja obowiazkowa nie tylko dla fanow rocka bo to raczej gotik tylko dla kazdego kto lubi damskie wokale i ciekawe brzmienia np rowniez pod tym katem warto posluchac clostercelera czy delight albo niektorych kawalkow guano apes chocby ane clair
dulin7 napisał:No niestety ale po zmianie wokalistki nightwisch stracil troche tego czegos co miala w glosie Tarja, stal sie taki bardziej masowy jakby, closterkeller hm jak dla mnie bardzo przytlaczajaca muzyka, nie podoba mi sie wokal ale juz delight jak najbardziej, poszukuje ich albomu w bezstratnym ale niestety nici :sad:
Poza wyzej wymienionymi to rowniez jakies polskie popularne nawet disco polo ktore jest muzyka taka do sluchania jak czsami ma okezje powrocic w myslach do jakichs imprez welesnych itd. tak po prostu jednym uchem wpuszczam a drugim wylatuje.
Za metalem z meskim wokalem nie przepadam, a nawet bym powiedzial nie lubie.
Pozdrawiam!!
A rowniez mam w bezstratnym MWS jednak z jakiegos dziwnego powodu czesciej siegam po np wishmastera :wink: nie mowie ze album jest zly ale brakuje mi czegos, tego co bylo gdy Tarja byla w NWmor den siur napisał:A odnośnie Tarji i jej albumu to polecam również każdemu - trochę inna muzyka, ale w tym samym klimacie.
polecam zapoznanie sie z Opethem, mozna zaczac od "Blackwater park" - tlyko nalezy nie zrazac sie po pierwszych minutach, a najlepiej przesluchac cala plyte - konkluzja jest taka, ze i z "rykow" da sie cos naprawde konkretnego splodzic... Dla lubiacych Riverside "Damnation" z tworczosci Opetha jest pozycja obowiazkowano i tego wlasnie nieznosze...
nawet nie probowalemCaleb napisał:Z Twojej wypowiedz wynika ze nie przesluchales nawet jednej, calej piosenki...