• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Czerwony Padouk - fornir

Zobacz bloodwood - na allegro powinien być. Bingant robił w nim kilka zestawów - w temacie Dwie drogi dla ubogich są monitory z bloodwood, a w 2,5 drogi na AWX są podłogówki. Sam mam ten fornir i jest po prostu piękny. Jednak cena w okolicach 50zł za m^2 może nie zachęcać.

RpLand podskocz do firmy stolmat w opolu i kup po prostu Padouk. Ja osobiście mam w domu jeszcze jakieś 10 może 12 płatów wiec jak chcesz to mogę ci odsprzedać :)

RpLand dokładnie o nich chodzi, sam tam kupowałem fornir, całkiem fajny wybór tylko problem że sprzedają tylko duże paczki fornirów naturalnych ale mają też sporo forinów modyfikowanych

duże paczki fornirów naturalnych
Czyli naturalne jedynie w paczkach? uuuu...., to chyba skorzystam z oferty maxxx222

---------- Post dodany o 20:45 ---------- Poprzedni post o 19:24 ----------

BTW, maxxx222, poszperałem po Twoich wątkach na forum i to jest ten Padouk?

imag0007i.th.jpg

właśnie z tego powodu na swoje skrzynki wziałem modyfikowany, ale weź jedź zapytaj, niektóre paczki mają całkiem małe po kilka m2 a ceny przyzwoite

Powrót