• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Cześć co tam

Reakcji
0
Co tam słychać, tak z głupoty zajżałem, a tu forum ma sie w najlepsze.
Fajnie ze pokonaliście złe czasy i idziecie w lepsze
Poziom konstrukcji jakie powstaja zmienił sie radykalnie jestem pod wrazeniem az mi szczęka opadła

ha i nawet podpis został ;)

No witaj wśród żywych ;) Czyżby reaktywacja dawnego DIYowca czytylko chwila nostalgii ?

Trochę się zmieniło ale nie ma złego co by na dobre nie wyszło ;)

Nosz boszzzzz.....Lukasz,TEN Lukasz,mignąłeś mi parę minut temu na gadu,bo wciąż Twój numer mam...Powiem tylko że się cieszę że pamiętasz,a sam pamiętam Twe cenne uwagi.I nie zapominam o nich choć obrałem inną drogę.Mimo to serdeczne pozdro!

nie
chwila nostalgi w tej chwili cala silę skierowalem na inne hobby
ale miło powspominac igod subwofer, niesmirtelnego LW 800, 20/80/2, kolumny yoshiego

[ Dodano: 2008-06-10, 22:25 ]
GRZESIO, i ty ilez to godzin spedzonych na gg pamietasz pierwsze monitorki?

hmm stara ekipa GTW ;)

Czasami wspomina sie ludzi z ktorymi dziliło sie wiele o wiele

nie sadze bym wrocil na dlugo raczej chcialem tylko powiedziec czesc starym zbajomym
po przygodach z stxem stracilem wiare w niezalezne forum, niezawisle, obiektywne przynanije jezli chodzi o audio, mam poprostu awersje, nawet kupilem subwoofer......

Pamietacie jak igod wprowadzil nowe forum? jak nikomu sie nie podbało?wkurzyl sie chlopak i wywalil :) to byly czasy 15 h dziennie przed kompem z czego 10 audio

Bylo minelo....

Mnie tam LUKASZ nie pamieta ale ja pamietam jego :P heh... moze nie jestem "stara gwardia" ale pamietam podboje na starych wersjach tego forum...

ps> igod juz chyba "poszedl w sina dal..."

hehehe, a jednak ciągnie wilka do lasu ;)

LUKASZ napisał:
w tej chwili cala silę skierowalem na inne hobby
to powiedz dla jakiego hobby rzuciłeś diyaudio?? Chociaż po Twoich opisach gg mam pewne przypuszczenia ;p

Zaraz mnie ktoś pobije, ale co tam...
Jeszcze tylko Budzika nam tu brakuje :mrgreen:

Witaj LUKASZ :!:

Czytam sobie ten wątek, a przed oczami śmigają mi obrazy poprzednich wcieleń tej strony... setki postów dyskusji z Tobą okraszonych coraz to nowymi wnioskami, pomysłami i planami... aż za gardło ściska ! :) Szkoda, że Twoja "kariera" nie potoczyła się w kierunku akustycznym.

Pozdrawiam Cię gorąco !

P.S. Zaglądaj tu częściej niż raz na rok :lol:

LUKASZ, witamy;) do dzisiaj ludzie przytaczaja Twoje opinie i poglady;)

LUKASZ napisał:
po przygodach z stxem stracilem wiare w niezalezne forum, niezawisle, obiektywne przynanije jezli chodzi o audio, mam poprostu awersje, nawet kupilem subwoofer......
teraz juz malo kto kupije stx'y - looknij na temat o zamowieniach z holandii - masa tego idzie;)
wiedzialem ze tak bedzie, kazdy musial przez to przejsc, na wlasne uszy uslyszec i dalej sie rozwijac;)

pozdrawiam!

tu mozecie sobie przejzec moje ktualne zainteresowania

http://ds5.agh.edu.pl/~qziou/viewtopic.php?t=1711&postdays=0&postorder=asc&start=225 tu macie wyniki moich prac

nie wiem czy dobrze odtworze ale pierwsza byla chyba
igodsubwoofer.costam
potem
akustyka.tk
i diyaudio

A pamietacie jak powstał pomysł audiomani? nie tam zebym sie chwalil ale nazwe wymysliłem ja
chyba 4 osoby nocami siedzialy na chacie yoshi,
qest, napewno, ja chyba grzesiu pierwsze artykuliki zarwane nocy recenzowanie innych prac
zeby gdzies dorwac sie do bazy danych poprzednich forum setek zdjec naszych konstrukcji ja cos tam jeszcze mam

LUKASZ, piekna robota ;)
ciesze sie ze masz czas na tak wspaniale hobby. ja od dawna niemialem czasu na modelarstwo...

LUKASZ, wybrałeś tylko minimalnie gorsze hobby od diyaudio :D Ale ogólnie jestem pod wrażeniem, bo modelarstwo to piękna rzecz :)

Mnie tam bardziej się samoloty podobają od kolejek ;)

Powrót