• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Czy chcielibyście dział Kupię/Sprzedam/Zamienię na diyaudio

Czy chcielibyście dział Kupię/Sprzedam/Zamienię na diyaudio

• tak

Głosów: 0 0.0%
  • nie

• Nie mam zdania

• Łącznie głosujących
    0
Wg mnie powinno byc cos takiego na diy ale byla juz o tym mowa i raczej to nie przejdzie.

przydało by sie to... była o tym juz mowa... ale moze ta ankieta bedzie kolejnym i mam nadzieje skutecznym pretekstem do zalozenia dzialu kupie/sprzedam....

Bardzo dobry pomysl, chociaz wydaje mi sie ze jak ktos chce sprzedac/kupic jakies glosniki to wchodzi na Allegro.

Nie ze wymaga duzo pracy, ale bylo juz o dziale sprzedam na forum i to nie przeszlo, dlatego wydaje mi sie ze teraz to tez nie przejdzie.
Ale ja jestem jak najbardziej za:)

hoosar, ale na allego nikt ci nie powie że cos jest kiepskie albo niewatre swojej ceny, tu można to przedyskutować...

Ja nie rozumiem czemu na tej stronie nie może być takiego działu?! Proszę admina o poważne zapoznanie się z opiniami użytkowników i przemyślenia sprawy.

na Audiomani jest taki dział jak ogłoszenia. Dlaczego nikt z niego nie chce skożystać?
na elektrodzie jest taki dział jak bazar. Z niego tez nie możecie kożystać?

a na tym forum na 90% taki dział niepowstanie, choćby dlatego, że Igod sam sprzedaje różne rzeczy i nie chciałby może konkurencji. Moglibyście Go w końcu zrozumieć i dać sobie spokój. Chłopak opłaca za miejsce na serwerze, teraz kombinuje z innym serwerem na konstukcje, a Wy chcecie zrobić, z jego forum bazar. No dajcie spokój Panowie...

przecież równie dobrze igod morze brać za to tantiemy?? To jest pomysł do rozpatrzenia. jak nie będzie się sprawdzało zawsze można usunąć... Pozdro

Zdecydowanie tak ale tlyko wyrob DIY.... dla innych jest Allegro.
Zdało by to egzamin z paru względów np: mniej zaawansowani w welektronice ludzie którzy chcieli by cośzlożyć mogli by kupić cośod bardziej zaawansowanych np. gotowe zwrotki lub jakieś końcówki mocy itp
2) Znamy siętutaj jako tako a co za tym idzie po niekąd sobie ufamy więc transakcja jest bardziej pewna niż na allego np. ostatnio eshOwi wysłałem selektor wejść i z tego co wiem doszedł następnego dnia a eshO jest bardzo zadowolony.

Jestem jak najbardziej ZA taki mdziałem

esh0, A skąd ktoś, kto przychodzi na tą stronkę ma wiedzieć, że ktoś taki jak Igod istnieje? Skąd ma wiedzieć że Igod coś sprzedaje? Bo ja tu jestem jakiś czas i nie wiem co można u niego kupić! Jaby był dział Kupię/Sprzedam Tam ogłoszenie Igoda i mnóstwo pozytywnych opinii na temat jego wyrobów... Wydaje mi się że było by to lepsze nawet dla niego.

mlodedrwale, hm, no fakt, zapomniałem że dział sprzedam nie działa. zwracam honor.

W takim razie poczekajmy, aż Główny Nadzorca :) się wypowie.

wovo, :) selektorek niedługo zostanie odpowiednio zaaplikowany :)

bo strona STOI, admin niema czasu na działsprzedam itp i szczerze móiwac ma wszystkich w d... ale chociazby powiedziałczy tak na serio ich ma czy poprostu niema czasu :) bez obrazy IGOD ... mam dzisiaj zły dzien dlatego wale tekstami jakie popadną pozatym AUDIOMANIAaaaaaaaaaaa czeka - nie dla frajerów ;P

Budzik, szalejesz...wiem i rozumie.Ale daleko audiomani do popularności diyaudio,trza se szczerze powiedzieć.Osobiście zaglądam i tu i tam ale jakoś na diy więcej sie dzieje.I jestem ZA powstaniem takiego działu.I proszę równocześnie Igoda o przywrócenie działu konstrukcje,podepre finansowo sprawe ale to ma działać!!Igod ja mówię poważnie!Czekam na odzew.
PZDR

1st. jestem jak najbardziej za dzialem kupie sprzedam (mozna by sprzedawac jakies nieuzywane pojedyncze glosniczki ktore zalegaja w polce a moze komus by sie przydaly)
2nd. juz raz jak byla zrzutka na serwa dyszke wplacilem i jak bedzie drugi , trzeci i dziesiaty raz to tez w miare moich mozliwosci cos wplace (choc ostatnio duzo na forum nie siedze) poniewaz dzieki temu forum umiem to co teraz umiem (moze nie za wiele ale zawsze ;P ) i uwazam ze kazdy z nas cos Igodowi zawdziecza i moze odzalowac raz na pare miesiecy te dwa, trzy piwka zeby wspomoc go troche finansowo.

pozdrawiam

Powrót