Protector v.1.5
1. SoundStarStudio - 1 szt.
2. bawolek - 1szt (pełny kit...ale PCB wziąłbym 2 sztuki)
3. dolphin123 - 1 kit
1. SoundStarStudio - 1 szt.
2. bawolek - 1szt (pełny kit...ale PCB wziąłbym 2 sztuki)
3. dolphin123 - 1 kit
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A ja myslalem że już to zostało zastosowane...Quester napisał:Quester próbowałes wpiąc w szereg (przed zasilaniem) rezystor?
W takim razie na dniach kupię odpowiednią zerenkę i reza. Jak tylko przetestuję tę opcję to dam znać.bawolek napisał:dokladnie tak .. o 12VAC mi chodzi co sie bedzie działo ...czy bedzie wszytko tak samo chodzic i się nie grzac
One nic nie sieja....Quester napisał:Tyle, że przetwornice impulsowe są nieaudiofilskie![]()
Doceniam gest ale na razie nie skorzystam. Być może odezwę się gdy już zasiądę do opracowywania wersji 2.0. Narazie mam "na tapecie" analogowy preamp stereo (blisko fazy testów), preamp do suba (tu tylko PCB), 8-kanałowy selektor wejść (kończę analizę i biorę się powoli za PCB) i n-kanałowy potencjometr (mam już pomysł na rozwiązanie problemu szumów OTA i pewnie niebawem dokończę nowy schemat), więc nie będę łapał kolejnej sroki za ogonpegelmesser napisał:Jak chesz moge C dla prob jedna taka podrzucic.
:wink:Quester napisał:W wolnej chwili zrobiłem symulację kosztu ewentualnego zbiorowego zamówienia KITów tego układu zawierających PCB i elementy elektroniczne. Wyszło mi, że przy zamówieniu 50 szt. kompletów cena jednego KITa zmieści się w 55 zł + przesyłka.
KIT obejmowałby wszystkie elementy (PCB, elementy elektroniczne, przekaźniki, złącza, radiator) poza elementami zależnymi od napięcia zasilania (jednen rezystor, jedna dioda zenera i jeden radiator na tranzystor mocy), ledami (których kolory i rozmiar każdy może chcieć inne) oraz elementami mocowania płytki (te ewentualnie można dodać do KITu, tylko trzeba by ustalić wysokość "nóżek").