mi sie on osobiscie bardzo podoba - ponadczasowa elegancja :wink:mIKI napisał:124 nie jest takie brzydkie jak sie wydaje![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mi sie on osobiscie bardzo podoba - ponadczasowa elegancja :wink:mIKI napisał:124 nie jest takie brzydkie jak sie wydaje![]()
chyba troche przekracza budzet michone bo za te pieniadze bedie to nie najlepszy egzemplarzumberto napisał:Od swej strony zasugeruję jako kontrast E36 coupe
mIKI napisał:mial ktos do czynienia z e39?
a czemu to tak? sledze kilka serwisow o BMW i calkiem przyjemne opinie, duzy wybor aut (ale cholernie ciezko trafic na nie bita) i tez we wrzesniu mam zamiar upolowac jakas...umberto napisał:Poluję właśnie,ale chyba dupa wyjdzie
mozesz to rozszerzyc?? jakies przygody??mIKI napisał:I pamiętaj, alby nie było od turka
hehe to faktycznie masz problem. z tego co pamietam to unowoczesniona jednostka z T4. faktycznie stosunkowo malo ich bylo w audi bo pozniej pojawila sie wlasnie V6dj_zibi napisał:pawłe rzędowa 5
Pawel VW stosuje owszem pompowtryskiwacze ale to chyba dopiero po 96 roku a do tego roku to TDI to silnik o bezposrednim wtrysku paliwa do komory spalania i sterowany elektronicznie kat wyprzedzenia zaplonu i dawka paliwa a pompy to o ile pamietam seria VR albo VP ale tu glowy nie dam :grin:Pawel S. napisał:a tak pozatym jezeli ktos tego niewie to VW jest jedyny (z osobowych) ktory stosuje pompo-wtryskiwacze
Zibi wszystkiie diesle sa drogie w naprawie, znajomy do Vectry 2,0 Dti 16V 4 garowy motor z 99r dal za pompe ze sterownikiem 2000zl uzywka :lol:dj_zibi napisał:dulin7 pompa wtryskowa do mnie do 2,5 TDI kosztuje 1,5zł + sterownik elektroniczny 500-700zł. Oczywiście z rozbitka. regeneracja pompy to koszto około 2-63 tyś złI jakie audio jest piekne.
chyba kat wyprzedzenia WTRYSKU paliwa - to diesel :razz:dulin7 napisał:sterowany elektronicznie kat wyprzedzenia zaplonu
to chyba nikt z Was nie wykosztowal sie na naprawe Common-raila. jeden wtryskiwacz z pierwsej generacji to koszt 1300-1700zldulin7 napisał:za pompe ze sterownikiem 2000zl uzywka
Tak tyle ze wczesniej to byly chyba sterowane mechanicznie a teraz elektronika :lol:Pawel S. napisał:dulin7, VW juz wczesniej stosowal pompowtryskiwacze ale nie na tak szeroka skale. szczeze mowiac to nawte niewiem jakiej konstrukcji byly wczesniej pompy.
widzialem nawet lepsze bajery :razz:michone napisał:widzial ktos z was zeby autko malowac sprezarka na podworku ??