• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Czy ktos gra w...

Reakcji
0
The Crims ??
www.thecrims.com
Fajna gierka on-line, o rzemiosle gangsterskim ;) Moze by tak zalozyc gang diyaudio ;)
Moje konto Dexter77.
Jesli ktos sie zdecyduje zagrac to mala podpowiedz. Nie atakujie od razu staruszki. Do tego trzeba juz miec bron i respekt powyzej 11. Pierwsze 10 skokow zrobcie na spozywczak ;)
Pozdro
Dexter

ja jeszcze kiedyś chciałem się zarejestrować ale do tej pory nie przyszedł mi email po rejestracji. Na pewno go dobrze wpisałem bo jak drugi raz chciałem się zarejestrować to wyświetlał się komunikat, że taki adres już istnieje

Witam
Ja gram juz 2 edycje. Widze Dexter, że jesteś dopiero początkujący. Mój nick - GIBKI. Gra jest dość ciekawa, ale trzeba poświecić jej dosyć sporo czasu.
Pozdrawiam i życze sukcesów w grze.

No tak dopiero zaczynam ;) Ale podoba mi sie. Przynajmniej zbytnio nie ma jak oszukiwac. No i za kazdym avatarem kryje sie prawdziwy czlowiek i to mi sie w takich grach on-line najbardziej podoba. Jesli masz jakies lokale to podaj nazwe to moze bede wspieral "swoich" jesli tylko ceny beda przystepne ;)
Pozdro
Dexter

Wlasnie sie zarejestrowalem, zobaczymy czy mnie to wciagnie. Tak w klimacie tematu takich gier. Czy znacie jakies inne gry tego typu w internecie? Nie chodzi mi o gangsterke tylko wlasnie o takie serwisy ktore pozwalaja w cos pograc. Ja znam http://rd.cenega.pl/

Cześć
Pomysł gry mi sie podoba. Co do oszukiwania to dosć często zdarzają sie błedy w grze np: można zrobić na 1 skoku w gangu podwójna kase wystarczy dać "róbcie skok" w tym samym czasie, wymaga to pewnego zgrania w czasie i dobrej komunikacji. Ja mam rave party AVERS ceny +/- 50 % ceny dilera, wstęp 1$ zapraszam:-)
Pozdro

Niektore ceny za duze ;) LSD 8?? ECSTASY 8?? Sa kluby co maja po 3 i 6 odpowiednio.
No ale skorzystalem z opium bo w zasadzie tylko to juz na mnie dziala ;)
Pozdro
Dexter

LSD i Ekstazy maj takie ceny przejsciowe, nie dorobiłem sie jeszcze wszystkich fabryk. Z czasem cena pojdzie w dół :-).
Pozdro

Ja tez gram jako Kurian, mój klub to MiBM Gangsta Club Kurian piwo 4$ grzybki 4$ lsd 4$ ekstazy 6$ opium 10$, za niedługo bedzie jeszcze hera i koka równie tanio, wstapcie odwiedzcie Diyaudio maniaka.

Patryk, pierwszą plansze przechodzimy następująco:wchodzimy choppkiem do kabiny,podnosimy skrzynke podnośnikiem ,najeżdzamy nią nad słup i szczelamu tym działkiem(po lewej),następnie podnosimy druga skrzynke i znów najeżdzmy nad słup,przełanczamy wałącznik który jest połaczony z żarówką i szybko zrzucamy skrzynke na słup.I ot cała filozofia,balon jest wolny, :)

>>Piekny<<

Piękny, dobry jesteś w te gierki :D Drugi etap już przeszedłem, ale trzeciego nie moge za cholere rozszyfrować.

a no tak... nie zauważyłem wcześniej, że w kabinie można oprócz przesuwania wajchy, wcisnąć guzik...

ciężka ta trzecia plansza... na razie udało mi się kolesiem przejść na wózek, wysadzić te paczki razem z tą klapą pod taśmociągiem... i co dalej??

jesli rozwaliles klape to juz pupa :) wlasnie o to chodzi zeby zostawic 2 skrzynki a rozwalic te na lewo... odbijaj klapa ladunki... pozdro

Przeszedlem trzeci. Wiec jak juz odbijasz beczki ta klapa to robisz to az zostanie np jedna skrzynia. Podnosisz ludzika podnosnikiem, kazesz mu isc, ludzik przeskoczy skrzynie. Winda zabierasz go na gore. Klikasz na niego, pozniej na samolocik co jest na scianie. Jak go juz wezmie to klikasz na koncu hustawki na ktorej stoi beczka. Samolocik spadnie na hustawke ale nic sie nei stanie. Kazesz ludzikowi isc po niego, a nastepnie bierzesz go i rzucasz. Koniec. Co jest dalej nie zdradze :)

Powrót