• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Czy ktos gra w...

Jezeli macie problemy z rejestracja w The Crims to moze to byc kwestia filtrow antyspamowych jezeli takie posiadacie. Filtr mogl odrzucic.
Pozdro
Dexter

Zygmunt przyszlo ci juz potwierdzenie z The Crims ?? bo ja sie 2 tyg. temu zarejestrowalem i nic teraz sobie o tym wlasnie przypomnialem, bede musial sprobowac jeszcze raz

niestety jeszcze nie przyszło... i to chyba nie wina filtrów antyspamowych, bo miałbym to w folderze "spam" na skrzynce, a nie mam...

Mi wogole od kilku godzin nie udaje sie wejsc na strone ;( Ciagle mam ze nie nie znaleziono IP hosta. Czy macie tak samo ??
Pozdro
Dexter

sorry TatoTurbo ale nie zauwazyles ze to Off topic ??

nie mozna sie ograniczac tylko i wylacznie do jednego tematu jak z klapkami na oczach

pozdro :)

kurde poradzcie cos dalej nie przychodzi zadne potwierdzenie co jest ://

Jesli nie przychodzi to juz nie przyjdzie ;( Probowalem zalozyc konto na interii i tlenie i tam tez nie przychodza. Musisz sprobowac u innego providera. Jesli sie nie uda moge Ci zalatwic haslo korzystajac z zaprzyjaznionego serwera ;) Szczegoly na GG
Pozdro
Dexter

ok, juz sie udalo

info na przyszlosc mi sie nie udalo zarejestrowac na onecie, wp, o2, dopiero na yahoo sie udalo doszlo minutke po zarejestrowaniu :)

KLAN, ale nie wiem czy to potrzebne. Najwazniejsze jest zgloszenie do lidera. W tym przypadku moj "szwagier" seba1004. Trzeba dodac do znajomych wtedy ja zaprosze do gangu.
Pozdro
Dexter

To jak to jest z tym teamem. Właśnie założylem konto i molestuje spożywczak :]

ups po napadzie na staruszkę coś sie ie udało :D

Na staruszke kup juz jakas bron ;) Na poczatek noz wystarczy.
Gdzies znalazlem wzor ktorym podobno posluguje sie gra na obliczenie szansy udanego rabunku:
[(Wytrzymalosc+Sila+Respekt+Bron)/4]/Trudnosc i to wsio razy 100% zeby otrzymac wynik w procentach ;)
Ja juz robie Jubilera bez klopotow. Podawajcie nazwy kont albo dopisujcie mnie do znajomych. Acha zapraszam do klubu S-CLUB towar za 50% ceny dilera ;)
UPDATE:
Juz Cie Yoshi dodalem do znajomych. Teraz pakuj do 50 respa to dolaczysz do gangu ;)
Pozdro
Dexter

Trenuje ostro. O co chodzi z tymi kredytami. Wysłałem sms'a no i nic sie nie zmieniło poza tym ze mi reklam znikły (i tak nie mam co z kasą na koncie robić bo nie daje rady wydzwonić :)
Myśłem, że mi to troche podpompuje ludzika :/ .

thecrims sie szybko strasznie nudzi, ja przez ferie katowalem przez pare dni tak od 12 do 4 rano i znudzilo mi sie jak mialem duzo respa a rudna sie skonczyla :/

Powrót