Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Konstruowaniem tzn składaniem wg gotowego schematu czy budową od pomiarów po gotowy projekt?
Co do zwrotnic to rozumiem, że bez problemu możesz wykonać gotową na bazie schematu, gdybym np. kupił nowy zestaw głośników?
budżet w granicach 600zł za parę
Jeszcze przed zmianami kolumny wyglądały w ten sposób: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1244682.html
Możecie napisać mi coś o kosztach budowy zwrotnic?
Wavecory bardzo mi się podobają ale obawiam się, że moje skrzynki są trochę za duże na te midbassy i bass może być ociężały.
A jaki problem zabrać parę litrów z litrażu?
Wkładasz przez otwór midbasa co tam chcesz byle się zmieściło i nie ma problemuZastanawiam się tylko czy to w porządku o ponad połowę ograniczać litraż i finalnie mieć w domu monitory w rozmiarach podłogówki?
To jest kwestia wyboru - jak chcesz mieć podłogówkę to możesz mieć podłogówkęczy nie lepiej było by poszukać innych głośników, które wykorzystają dostępną przestrzeń?