• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

czy ktoś zna tego wzmaka

Reakcji
0
cześć

Szukam informacji na temat wzmaczniacza z eqalizerem UNIVERSUM V1035 z roku 1993.

niewiem jaką ma moc i jaką impedencję, bo chciałbym podłączyć do niego kolumny 3-drożne 4 omowe o 170 W.

Bardzo prosze o pomoc, Bardzo mi na tym zależy!!!!!!!

Najproście by było jakbyś wstawił tu zdięcie, a jeżeli Ci się nie chce to poszperaj po necie np. google.pl Masz go w domu ? Jeżeli tak to coś z tyłu musi pisać ! Jakiś pobór albo coś ! "Szukajcie a znajdziecie"

czy ktoś zna tego wzmaka

cześć spisuję wszystko co pisze na etykiecie:

UNIVERSUM V 1035
stereo-verstarker

Netzanschluss 230V~50hZ
leistungsaufnahme max. 220 watt
bestellnummer 065.901 1

vor feuchtigkeit und hitze schutzen
vor gerateoffnen netzstecker ziehen

taki mądry to ja też jestem, tylko że nie mam słownika i w tym problem, ale temat dotyczy czegoś innego jak mi sie wydaje???

cos kolo 2x70w albo i mniej... daj zdjecie ze srodka na czym to jest

2x70 może mieć ale na pewno nie więcej, jest z equalizerem więc to troche prądu zżera (or zrzera), chyba że ma oddzielne zasilanie. Mapisz coś jak wygląda tylny panel a w szczególności ile ma wyjść, no i tak jak napisał kolega najlepiej go rozkręc i daj fotkę środka.. !

Pozdrawiam
Tomasz Budzyński

Powrót